folkepalt

På tal om folkdräkt, så skulle jag skriva ordet folkdräkt i ett SMS. Min mobil kände dock inte till det ordet, utan ville hellre skriva "folkepalt". hahaha.. vad är det?

Balen var i alla fall riktigt najs! Jag hade några riktiga blommor i håret hann gå från fräsch till vissen till i princip torkad innan jag tog av den. Det får väl ses som ett gott tecken?! Jag vet inte vad jag har för "vara vaken många timmar i sträck"-rekord, men jag tror att jag i alla fall tangerade det under den gågna helgen.


En tidig lite blåsig söndagmorgon i folkdräkt, något som inte inträffar allt för ofta:)

Annars är det nu sjukt intensiv tid, med massivt plugg, labrapportskrivande och orkesterrep om vartannat. I helgen har vi konserter med kapellet, i Västerås på lördag och Uppsala på söndag, kl 15. Välkomna! Det blir musik av
Brahms och Mahler, kommer nog bli fint! På måndag är det tenta, det kommer däremot bli ett skämt.

Annars smider jag lösa planer inför sommaren, som faktiskt ser ut att bli LEDIG! Förutom att lata mig har jag tänkt mig försöka ta mig iväg på en "Sverigeturne" och hälsa på lite folk! Kanske besöker jag just DIG! :P

Totalt "ledigt" kommer det dock inte att bli, jag och elektromagnetismen skall nämligen inleda en het sommarromans. åh, vad mysigt det ska bli!


Kommentarer
Postat av: Frida

haha, folkepalt x) kanske är det nån slags palt som är... folklig... T9-systemet är och förblir en gåta.Kämpa sista nu! Snart ses vi!

Postat av: Erik

Folkdräkt den perfekta klädseln. Måste gå på balen en av dessa år. Hoppas du har en härligt lov, ingen jobb bara kul!

2011-05-31 @ 17:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback