Snart slut! =/

Nu är det inte alls lång tid kvar här på framnäs. 2 dagar bara! Det känns på ett sätt skönt, men också väldigt trist =/ Fast jag ska ju tillbaks hit till hösten igen, lutar det åt till 99 %. Men då kommer ju nytt folk, och gammalt folk försvinner så det kommer ju inte bli samma sak =( Det kommer säkert bli jättekul då också, men självklart annorlunda. Det är många man kommer sakna!

I måndags hade vi våran stråkkonsert. Det gick bra=) Det blev en bra blandning i programmet, både folkmusik, tvspels-musik och "seriös" klassisk musik, och så hade vi lyckats få dit några små "överraskningar". Det kom mer folk än i alla fall jag hade väntat mig, så det var kul! Och publiken verkade uppskatta konserten. Så man kan säga att det blev en lyckad konsert =)

Igår var det avslutningsfest på Kåren, det var skoj! Och igår hade vi också terminsuppspelning. Det gick helt ok. På ett sätt känns det som att jag har blivit lite bättre på att hantera min nervositet. Jag kan fortfarande bli otroligt mycket bättre på det, men det har ändå blivit lite bättre, ibland, så det känns bra!

men åh, nu blev det sådär jobbigt halvlänge sen jag skrev sist, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det kan känna så dumt att skriva om något oviktigt som hände idag men strunta i något viktigt som hände för några dagar sen. Och om man ska skriva allt viktigt som har hänt sen sist så skulle det bli alldeles för jobbigt, så vad ska man liksom prioritera att skriva då? Då kanske det låter som att det man råkade skriva mycket om var viktigare än det man inte skrev om alls, fast det egentligen var tvärt om. (Hm. Vilket otroligt problem!...)
Jag kanske får börja uppdatera min blogg oftare helt enkelt? Fast äh, det är väl inte så noga. Det var ju aldrig tänkt att min blogg skulle ge en komplett beskrivning av mitt liv..! 

Nu måste jag gå för Siv ska låsa datasalen. Hejdå!

slut NUS

Nu är NUS slut för den här gången. Det har varit ett mycket trevligt läger med mycket övning och mycket mat =) precis som det ska vara. Vi hade konsert i Boden ikväll i Björksalen, det gick bra! och det var kul.

Annars är det ganska mycket som händer just nu, vi ska ju ha vårkonsert med framnässtråket måndag 28:e maj i Musikhögskolans aula, så det är en hel del att planera, och framför allt öva inför den! Sen är det inspelningar av arren vi gjorde på arrveckan (också en massa att öva till) , och så ska vi ha lunchkonsert på fredag med kammarorkestern. Och en massa annat också. Som sagt, det är en hel del som händer nu i slutspurten. (Kan knappt fatta att det bara är två veckor kvar!? tiden går så fort!)  Men det är ändå väldigt roliga saker som händer, jag ska göra mitt bästa för att inte glömma det ;-) 

Jag gick nyss in på
www.birthday.se och sökte på mig själv, haha man kan hitta en massa kul. Nu vet jag till exempel att jag föddes på en söndag, för 7224 dagar sedan, mitt djur enligt kinesisk astrologi är kanin och mitt element är eld. Jag fyller år samma dag som Whitney Houston och Maud Olofsson, som för övrigt enligt kinesisk astrologi är en get.

Nu ska jag snart sova, ska upp i morgon och fara på hundutställning i Sjulnäs med Manne =) Fast det blir mamma som går med honom den här gången. Hoppas Manne sköter sig, och att domaren är snäll ;)

Balkan i munksund

Ikväll har det varit balkanfest/spelning i munksund folkets hus. Vi åt middag där och det var knytis (och mycket folk ) så det fanns en massa mat att välja på! mmm det var gott, och sen var det olika sorters chokladkakor till efterrätt, så nu är man proppans mätt! Vi spelade två pass, och det var även några som dansade till så det var kul!

Jag hittade ett kul test där man kan se hur mycket vuxenpoäng man har. Enligt det testet  fick jag 13 vuxenpoäng vilket skulle motsvara en ålder på 23,9 år. Det var väl rätt ok, man är ju inte lastgammal än, men tiden går fort  så vänta bara..! 
Hur många vuxenpoäng har du? 
http://www.vuxenpoang.com/

Jag tänkte på en sak förra gången jag var och handlade. Altså jag tycker ju att man ska köpa ekologisk mat så ofta det går. Men ibland kan man ju fundera om det är så mycket bätter? Äpplen på konsum till exempel. Dom vanliga äpplena ligger där i en vanlig hög. Och dom ekologiska äpplena är förpackade fyra och fyra, på en kartong/plastbit i en slags plastpåse. Hur onödigt är inte det? Undrar vad som egentligen är bätte för miljön. Eller ekologiska bananer, också ofta packade i en plastpåse. Bananer är ju redan förpackade i sig själva! Eller på ica fanns vanliga morötter från sverige för 12kr/kg och ekologiska morötter från Italien 18 kr/kg. Var det värt det med tanke på transporten från Italien til sverige? Det finns så mycket som är helt stört!
Jag tycker fortfarande man borde handla mer ekologiskt, men det skadar ju inte att tänka efter, för det finns så mycket onödigt knäppt även på ekologisk mat..!

Imorgon är det eurovision! Jag har inte följt inför-eurovision-programmen sådär jättenoga så jag har egentligen ingen favorit, men självklart hejar jag på Sverige ;)
Och sen kommer Linda Bengtzing till brasseriet! Yey det ska bli så kul!! =D