Hektisk vecka

Den här veckan som är nu är väldigt hektisk och intensiv, men kul! Det blir inget långt inlägg för jag måste snart gå och sova, (jag somnar snart) men jag tänkte bara berätta lite vad som händer.

Den här veckan är jag "vikarie" för min gamla cellolärare, altså jag har inga elever eller så, men jag följer med på en skolturne och spelar för lågstadiebarn på en massa olika skolor. Det är kul, och känns nyttigt att prova på.

Dessutom är det SMASK vecka! wihie =) Kul, men väldigt mycket långa rep, det tar mycket tid.. men det är det värt! =D Dagarna blir dock väldigt långa, har farit hemifrån ca 7.30 och kommer hem typ vid 9 tiden på kvällen, då är man rätt trött. Idag har vi haft en massa soundcheck, och repat några låtar. Vi i stråket sitter verkligen jättetrångt, man får liksom sitta och pussla med centimeter, (det är typ några centimeter mellan varje stol) och inte dra riktigt hela stråkens längd.. Jag tror aldrig jag har suttit så trångt och spelat någon gång, men det går, i alla fall nästan! Hur scenen ser ut är hemligt fram till föreställningen, men jag kan säga så mycket som att orkestern hyllas i år. Fundera på det ni! 

För övrigt känns det som att jag grubblar och funderar ganska mycket just nu (kanske lite för mycket), mest på min framtid. Och jag kommer inte fram till något bra. Men det löser sig, hoppas jag. Och så måste jag bestämma mig, väldigt snart, om jag ska följa med till Makedonien med balkanorkestern i sommar.. suck! Något som är positivt är i alla fall att jag idag fick veta att jag har fått sommarjobb, på samma ställe som förra året, parkarbete på kyrkogården =) Det känns i alla fall väldigt skönt att veta att man har ett jobb!

Nu ska jag gå och sova. Det här inlägget blev ändå halvlångt. Men sånt är livet. haha, jag börjar vara riktigt trött! 
Godnatttt... och kom ihåg att komma och se på SMASK!!! 

Stockholm weekend =D

Hej hej
Nu har jag varit stockholm. Jag kom hem i måndags morse, så jag har ju hunnit vara hemma ett tag också. I alla fall, jag satte mig på tåget torsdag kväll förra veckan, och så kom vi fram i stockholm kl 12 på fredag. Sen skulle jag och Linnéa försöka hitta vårat vandrarhem som var en båt, "Gustav av Klint", det tog ett tag eftersom vi inte visste vart det låg, men till slut hittade vi dit =) I början känndes det lite vingligt att gå där inne i båten, det var som att hela båten lutade litegrann så det känndes typ som att gå i det snea rummet i lustiga huset, av någon konstig anledning gick man in i väggen även fast man siktade rakt fram, men jag tycker nog att man hann vänja sig litegrann till slut.
Sen gick vi och kollade lite i stan och åt på kungshallen,och på kvällen såg vi
Dolly parton i Globen! Det var riktigt bra =D och så coolt att vara där, vi satt på läktaren högst upp så man hade väldigt bra utsikt, varning för höjdrädda.. På lördag gick vi på stan, och åt på Pizza hut det var gott =) Sen lördag kväll såg vi RENT den var helt underbar! Det var allra sista föreställningen, så det var ganska bra timing att vi precis hann se den när vi väl var i stockholm ;) Linda Bengtzing var inte med, både bra och dåligt, jag hade gärna sett henne som Mimi, men det var bra på det sättet att jag slapp se henne dö för då hade jag nog gråtit ännu mer än jag redan gjorte =P
Söndag checkade vi ut, och gick omkring i stan i stockholm. En snäll mamma bjöd mig och Linnéa på sturekatten och Max, det var trevligt =D

Egentligen har jag hunnit gå på väldigt mycket kul det här året: Sweet Charity, Helen Sjöholm, Jill Johnsson, Dolly Parton och RENT. Och det har varit underbart kul =) Nu börjar det dock sina i kassan, men sommarjobbspengarna har ju räckt till en hel del trevligheter i alla fall.


Smask rep

Ikväll har jag varit på smaskrep, i strax över 4 timmar, man är rätt slut i huvet, och trött i axlarna.. och hungrig! Men det har varit kul, låtarna går bättre och bättre :) Det är riktigt bra låtar i år också! Så jag måste tipsa alla att komma och se på SMASK, den 31:a mars i Norrmalmia. Det kommer bli hur bra som helst! Jag tror också man kan komma på genrepet på fredag, om man av någon anledning inte kan på lördag, eller om man vill spara en hundring. Fast då får man inte se vem som vinner.. men det är ju bättre det än att inte gå alls ;)
Sportlovet är slut

Nu är sportlovet slut, och det har som vanligt gått väldigt fort. Men det har varit skönt och väldigt kul. 

Lovet började med väldigt fina och soliga dagar utan vind, halva luleå var ute på isvägen och det var perfekt väder för en ispromenad eller sparktur. Dessvärre inget bra väder för kitesurfing, som man annars hade kunnat prova gratis under helgen (om det hade blåst då vill säga). Vi for också en tur ut till Junkön med bilen, och jag testade åka slalomskidor efter bilen, vi hade knytit fast vattenskidlinan i bilen, det var grymt skoj! =D 

Vad har med hänt.. Jag har mestadels varit hemma. Det har blivit några sparkturer på isen med Manne, och även badning och klippning av Manne. Och så har jag, Frida och Henrik spelat SuperSmashBros på nintendo64, det är riktigt kul! Synd att det bara var lånat :P  

I lördags var jag på linedance i gammelstan, och sen på kvällen for jag och Elina till Linnéa och såg melodifestivalen! Jag tycker nog rätt låt vann, The ark är bra! Men det hade gärna kunnat gå lite bättre för Sonja Alden och Sanna Nielsen. 

Igår följde jag med Linda till stallet, och jag fick följa med och rida ut i skogen! Linda red Snorkan och jag fick ta Cyrano =) Det var jättekul! Och jättehärligt, soligt och fint :) ååh.. helt underbart, och Cyrano skötte sig mycket bra. Fast idag har jag träningsvärk. aj! speciellt i ryggen, och jag börjar känna av det benen också..

Just nu sitter jag vid en mac i musikdatan.. Jag gillar inte mac. Allt är bara så konstigt och omständigt..! Men det handlar nog bara om vana, eller i mitt fall ovana.. tacka vet jag pc!  

ooh jag längtar till nästa helg, då blir det Stockholm, och Dolly Parton!! och Rent! det ska bli riktigt skoj :D

Hejdå......