Kört bil

Idag har jag kört bil från Öjebyn till Luleå, HELT SJÄLV!
Det var ganska läskigt, men man vande sig efter ett tag. Samtidigt en häftig känsla!  
Och nu har man redan gått en vecka på
framnäs, tiden går fort när man har roligt :)
Vaknade inatt kl 3 av att ett samba-slagverks tåg (bestående av alla tvåor) gick förbi i korridoren, hahaha!
Blev en aning rädd först och funderade på om det var någon som höll på att riva huset, eller vem tusan som spelar så hög musik den här tiden?? Men sen fattade jag vad det var, och då var det kul, haha =) riktigt svängigt dessutom ;)

Och linda har köpt jättecoola rosa bajspåsar åt Manne! hihi :) stackars Manne, han som försöker vara en cooling så kommer vi här med rosa. ojojoj.. (fast egentligen tror jag inte han bryr sig så mycket=P)

Igår har jag tränat för första gången på ett bra tag. Var ute och sprang (och gick lite) typ 25 minuter, och gjorde några armhävningar och situps. känner träningsvärken komma krypande =P

Hejdå

Framnäs :)

Nu har jag börjat på Framnäs. Det känns väldigt kul! =)
Jag flyttade in i söndags, och hittills har vi haft upprop, lite lära känna grejs och idag har vi börjat med ensemble. Jag är med i en stråkkvartett, och en trio med piano, cello och fiol. kul kul!  
Det är god mat till lunch, och jag har ett jättefint rum (som ska bli ännu finare!). Man har en massa "ledig" tid, och det är hemskt skönt! fast då är det ju tänkt att man ska öva rätt mycket själv också.  
Hmm.. nu fick jag slut på idéer.
Hejdå!

Yeessss!

Körkortet är mitt!!! =D Gud så skönt!

Lulekalaset är över

Nu i helgen har det varit Lulekalaset. Det var riktigt skoj!!!
Jag har gått med
Linnéa för det mesta och vi har sett en massa bra artister. Stått längst fram på Rix FM festival, Arrival, Lena PH, NBB & Lagaylia Fraizer, och Magnus Carlsson. =D =D Vi har ätit godisremmar, och fått flera autografer. =) Jag har satt upp lite bilder här.

Nu är det bara 2 dagar kvar på jobbet. Shit altså! 7 veckor har gått väldigt fort (samtidigt som det känns som att jag har jobbat där för alltid). I lördags tog tidningsjobbet slut, skönt att det är över! Sista natten började jag nästan se ogräs växa i trapphuset på stengolvet (som ogräs på en grusgrav) det var läskigt.. Men så hade jag nog lite brist på sömn också..
Sen fattar jag inte hur jag har kunnat ha så jäkla tur med vädret! Helt sjukt altså! På 7 veckor har det regnat typ 1 dag, resten av tiden har det varit soligt och varmt. Och på tidningsjobbet har det regnat ½ dag på 4 veckor. Underbart =D 

Idag fyller jag år. 19 är väl ingen speciell ålder egentligen, men trots allt en födelsedag :) Jag har fått bland annat lakan, en ny mascara, uppladdningsbara batterier, en kudde, duschkräm, en hårborste och lite pengar.

Sen måste jag bara säga att Carolina Klüft är BÄST!!
Ikväll ska jag heja på Stefan Holm och Linus Töhrnblad !