Två bilder

Carola
Carola på Piteå Dansar och Ler 28juli-06. yeyy!

Råttis i uteburen
Råttis i uteburen (Batman t.v och Fantomen t.h) =)

Har förresten skaffat en "pixbox" och laddat upp lite bilder där.
kolla här =)

Pdol och helg

Tänka sig, klockan är 3, och jag ska snart gå och sova.  Betydligt skönare att gå och lägga sig den här tiden än att stiga upp den här tiden, måste jag säga ;-) Det är trevligt med söndagar! (ehm nu i alla fall, inte lika trevligt dom södagseftermiddagar man inser hur mycket läxor man borde ha gjort tidigare i helgen)
Och tänka sig vad tiden går fort när man sätter sig vid datorn. Det är nästan läskigt.

Har haft en till sovdag igen. Jag vaknade halv 5 på eftermiddagen =) Sen har Juhlins varit här på middag, det var trevligt och väldigt gott. 
Fredag kväll var jag och Linnéa på pdol och såg
Carola.  Det var riktigt bra =D och vi stod längst fram!! Linnéa lyckades fånga en signerad cdskiva som hon kastade ut i publiken, något coolt! =)  
Dom gamla låtara var nog bäst, det var dom jag kunde bäst. Det är ju så, att det blir mycket roligare om man kan låtarna sen innan. Då kan man sjunga (skrika) med. =) Men dom nya låtarna var ju också väldigt bra. Det enda som är lite irirterande tycker jag, är om det blir lite föör mycket Gud och Jesus.  Men hon är ändå väldigt bra!  Efteråt fick vi autograf också. häftigt häftigt!
Sen for vi hem rätt tidigt, det var inte så många bra artister sen enligt oss. Jag köpte iaf en röd glänsande cowboyhatt av nån slags plast, den var cool :)

Har förresten beställt en ny mp3 spelare från onoff. eftersom den gamla plötsligt slutade fungera.
Hoppas den kommer snart =)

Nästa helg är det Lulekalaset! Jag längtar!

jobb jobb

Nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Man blir lite lat såhär på sommaren, och ju längre man väntar ju mer finns det man kan skriva, och desto jobbigare blir det. Det blir som en ond cirkel, men äh man behöver väl inte låta cyberspace veta allt man gör? 

 Nu har jag jobbat dubbelt ett tag, både på kyrkogården och med tidningarna. Det går rätt bra, men skönt att det bara är 2 veckor kvar nu (4v totalt). Första dagen på tidningsjobbet var det polisjakt, dramatiskt värre, men annars har det varit rätt lugnt. Tiden går ruskigt fort och det känns helkonstigt att jag redan har jobbat på kyrkogården i 4 veckor! Visst är det tungt bitvis, but I´m getting rich! =D
Jag vill ha en
sån här, och kanske en sån här. Men vi får se, jag behöver ju ha kvar en del pengar nu till hösten också..

Förra veckan hade vi hyrt pride and prejudice, den är så himla bra!! Vi såg den först en gång hos Linnéa sen har jag sett den 2 gånger här hemma,  den är helt underbar!! Jag blir helt kär i filmen, mr Darcy, landskapen och filmmusiken.. man är som helt lycklig när man har sett den, för den är ju nästan bara lycklig rakt igenom.. i alla fall slutar den lyckligt!  åååh =)

Inatt har jag sovit i stugan för första gången i sommar. Det var riktigt skönt :) Idag har jag latat, huggit ved (som faktiskt är väldigt kul, men jobbigt;) övningskört tills saaben gick sönder, ätit kinamat, och ikväll har vi varit på en konsert i Örnäsets kyrka med stråkkvartetten från Piteå (Ylva, Lina, Pauline och Nicole) dom spelade väldigt fint! 


Nu ska jag gå och sova. veckarklockorna ringer imorgon halv 3..  Godnatt!
 


Sommar sommar..

Nu var det ett tag sen jag skrev. Men vad tusan, man har väl bättre saker för sig :P

Sitter just och lyssnar på jupiter från "planeterna" symfonin, den är så bra! Vi ska troligtvis spela den med NUS, hoppas hoppas! Igår drabbades jag av plötslig NUS-längtan, vad det är länge kvar till oktober.. suck! men tiden går fort =) och det är en himla massa annat roligt som kommer hända innan dess också..!

Sen är det ju det här f'rbannade körkortet. Jag skulle kunna skriva en halv roman om  mina funderingar om varför det inte går så bra som jag vill, och varför det blir mycket dyrare än jag vill, och varför jag för tillfället är ganska sur på allt vad bilkörning heter. Men jag tror jag lämnar det =P

Nu är jag inne på andra jobbveckan på kyrkogården. Det är ett  väldigt trevligt jobb faktiskt, jag trivs bra! Alla där är trevliga och snälla. Hittills har jag vattnat blommor och rensat ogräs, vädret har varit bra och jag har blivit lite brun om armarna. Det är rätt kul att göra fint och så. Jag har inget att klaga på ;) 

Nu ska jag gå och sova så jag orkar stiga upp imorgon. godnatt!