"Som vi har svettats, i små rum, med pianister!"


I torsdags for jag till Boden för att se "
Bit för bit" med Helen Sjöholm, Myrra Malmberg och en pianist som var grymt bra Peter Nordahl (ja, han var ganska hårig ;-) Det var jättebra!! =D lite mesigt ljud, men det var ju i en biosalong också altså ingen vidare akustik. Helen Sjöholm är ju helt underbar, och Myrra Malmberg är riktigt bra hon också!

Sen for jag till luleå, var hemma på fredag och tog det ganska lugnt, gick en promenad på isen med manne, städade hos råttis, osv. På lördag for vi till Skellefteå till Fun Competiton. Det blev en heldag med linedance, riktigt skoj! :) Jag testade också att vara med och tävla, lite läskigt men ändå kul. Det blev väl inga vidare framgångar, jag kom sist i min åldersklass (och var förmodligen äldst dessutom) men så var jag ju bara med i en dans.. och i den kom jag på 6:e plats. Jag är ändå rätt nöjd för jag hade verkligen inte förväntat mig någon vidare framgång, och det var kul i alla fall =)

Sen sov jag och Linnéa på campingen i skellefteå och på söndag tog vi bussen till Umeå där vi på kvällen såg Jill Johnsson! Det var superbra! =D Jill är så bra och cool, och häftigt att hon skakar hand med alla som kommer. Det var en riktigt bra konsert!

Sen sov vi på YMCA vandrarhem och på måndag åkte vi buss hem igen. Vi har spelat ganska mycket kortspelet "neger & president", eller "Jill Johnsson & all publik som satt framför oss", eller "Yoghurtbit och tuggummi"... hehe.. Sen i torsdags har jag altså hunnit vara i Piteå, Boden, Luleå, Skellefteå och Umeå. wihi, det har varit en riktigt kulig helg! =D


Och nu har jag fått mina formgjutna öronproppar. Så skönt! Dom sitter bra och man hör allt ungeför som vanligt fast lägre volym, och dom sticker inte ut så långt ur öronen. Dyrt, men väldigt bra.

Och snart är det lov igen.. tiden går så läskigt snabbt! Jag måste söka sommarjobb, och bestämma vad jag ska göra sen.. gaah... Ni får gärna komma med förslag vad jag ska göra.. ;)


Det lönar sig att klaga

Hihi, idag har jag fått 50 spänn från ICA!
Jag skrev och klagade på deras ekologiska havregryn, eftersom det kom med ungefär 5 hårda skal i varje portion gröt man lagade.. Och idag fick jag ett brev från dom där det stod att dom bad om ursäkt och skulle framföra det till sin leverantör osv. och så fick jag 50kr presentkort på ICA. Yees, det lönar sig att klaga =)
Så nu har jag råd att köpa.. typ 5 paket havregryn! (eller nåt annat :P)

Stockholm med TG

Nu i helgen har vi varit i Stockholm med TG, det har faktiskt varit väldigt kul!
Vi for fredag kl 9.15 från framnäs, stannade och åt i ö-vik och sen på kvällen hade vi konsert i Timrå kyrka. Vi bodde hos värdfamiljer, jag och Anna bodde hos ett äldre par, dom var jättetrevliga och snälla! Och hade en väldigt gullig katt  =)

På lördag fortsatte resan till stockholm, och på eftermiddagen kom vi fram till Ersta kyrka där vi fick mat. Sen han vi gå en kort promenad och sen hade vi "festkonsert", det var en som fyllde 50. Efter konserten fick vi äta eritreansk mat (jättegott!) och tårta =)
haha, det var lite kul för mamma hade sagt till pappa att vi skulle ha konsert i Eslöv..  och sen när jag skulle berätta det sa jag att "mamma sa att vi skulle sjunga Eslöv istället för Ersboda", (Eslöv ligger i skåne och Ersboda ilgger i Umeå...) märks det att vi är släkt?

I alla fall så bodde vi på Zinkensdamms vandrarhem, jag bodde med Anna, Ester och Anna-Maria. På söndag åt vi en smarrig frukost och for iväg till Betlehemskyrkan i Stockholm där vi sjöng på en gudstjänst, och sen vid kl2 ungefär for vi iväg norrut. Drygt 12 timmar senare, efter några stopp längs vägen kom vi hem igen. Då var man rätt mör.. men det är väl inte så konstigt efter att ha åkt 175 mil buss på en helg.

På den här resan har det har varit ganska lite fritid och väldigt mycket busstid, (och man har ätit väldigt mycket, mmm) men jag tycker ändå det har varit väldigt trevligt =) Det kan faktiskt vara ganska kul att åka buss (på "turné"), i alla fall om man har nåt att göra (lekar, kortspel, film osv) Längst bak i bussen fanns "konferensavdelning" där man sitter mot varandra och har ett bord i mitten det är trevligt :) Fast sista biten, typ från Umeå och hem, hade jag mycket hellre sovit i min säng än på bussen..

ooh, på torsdag ska jag på konsert med Helen Sjöholm! Det hade jag nästan glömt, jag längtar!

Imorgon är det fettisdag, glöm inte att äta
semla!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag.

Jag försov mig i morse, jag vaknade, vände mig om och såg mobilen ligga bredvid mig i sängen, inte ett gott tecken! Altså hade jag stängt av väckaren i sömnen, och jag märkte till min stora fasa att vi började musikhistorialektionen för 8 minuter sedan..  Just innan jag vaknade hade jag drömt en ganska konstigt men ändå väldigt trevlig dröm, så idag har det kännts som att jag har varit kvar lite halvt i drömmen hela dagen.. Det är skumt det där med drömmar!

Sen har vi spelat med Framnäs fålklårangsamböl på samlingstiden, det gick bra. Imorgon ska vi spela några korta passa på Nolia utbildningsmässan, det ska bil kul =) Det brukar vara rätt skojsigt att gå omkring där och kolla, smaka på godisskålarna, osv.

Igårkväll var det första Smaskrepet. Yes i like smask!! Det verkar vara bra låtar, iof har man inte hört sången än, men ändå :) Det gick rätt ok, fram till ouvertyren, den är helt.. galen! Hur ska det gå med den? Hmm.. förhoppningsvis blir det väl bra i slutändan, hoppas jag..

Snart har vi diktat. Sen nybörjarstråk =) Hoppas vi hinner prova någon flera av dom nya låtarna ;-)

gratis sms


Tänkte bara tipsa om en bra sida där man får skicka 3 gratis sms varje dag:
http://www.sms.se/?r=118771

och om ni blir medlem via den länken tjänar jag också lite på det, smart smart!


En annan sida som är bra att gå in på varje dag är www.ettklickforskogen.se

Ingen är så dum som..

hello hello
Ikväll har vi haft lång-rep med Balkanorkester eftersom vi ska spela på Krokodil nu på lördag kl 14. Kom gärna och lyssna :)
Det här får bli en kort blogg, för jag kommer inte på så mycket att skriva, men
Ester har just uppdaterat sin och man kan ju inte vara sämre!

Egentligen hade jag tänkte baka tigerkaka ikväll. Men det får nog bli nån annan gång, klockan blev lite för mycket..

Jag avslutar med ett citat ur "Trafiktrolle" som jag kom att tänka på för ett tag sen:

"Du är inte så dum som du ser ut.
- Nej, ingen är så dum som jag ser ut!"
Om man ändå var sångare..

Jag måste säga att jag diggar det konferensieren sa på konserten i söndags, angående varför "Så ska det låta" har blivit så populärt:

"... kanske är det för att vi alla önskar att vi vore lite musikaliska, eller åtminståne sångare..."

hihi :)

Idag är det fredag. Känns rätt skönt, ikväll har jag bara slöat och ätit pizza och godis och sett Let´s Dance. Annars vet jag inte riktigt vad som händer i helgen. Det blir kanske en lugn helg för ovanlighetens skull. Nästa helg ska vi spela på Krokodil med balkanorkestern, helgen efter det far vi till stockholm med TG det ska bli kul =) Och där efter är det Fun Competition i Bureå och Jill Johnsson i Umeå. woho!

Och imorgon börjar första deltävlingen i Melodifestivalen. Det har jag helt missat altså, jag märkte det först i dag. Men det ska bli kul! shit, jag vet inte ens vilka som ska vara med. Måste kolla upp det.

Sen ska jag bara säga att om det är någon som läser min blogg får ni gärna skriva en kommentar ;) Det är ju så kul att få kommentarer. Så kom igen, skriv! (det räcker med "hej" eller nåt sånt :P)

hejdåå