Pite pite pite

Nu är det nästan lite synd om mig. Jag har traskat hem från busstationen, med cellon på ryggen plus en väska, klockan halv1 på natten, och det blåser svinmycket ute, och är kallt. Värsta stormen. Om ni tänker er att man är som en roddbåt när man går i blåst i vanliga fall, då är man som en segelbåt när man går med en cello på ryggen. Ack ack, stackars mig!
Idag har jag varit i Piteå (för sjätte dagen i rad) och spelat på  två låtar på Göran W:s examenskonsert. Det gick bra, det blev en fin konsert! Alla medverkande fick varsin ros =) Man blir så glad när man får blommor! Den stackars rosen hade det nog ännu värre än mig i blåsten på väg hem. Sen åt jag upp den dessutom. (Nä, skojade bara..)


Nu dricker jag en kopp te, ska snart gå och sova och imorgon har jag en ledig dag = äkta sovmorgon! Vissa andra  på högskolan har tydligen ekonomitenta kl 9, stackare. Det är kanske inte så synd om mig i alla fall =)

Bäst musik just nu

(En liten varning för musiknördigt inlägg)

En av mina favoritlåtar för tillfället är denna:
Laleh - Big City Love


Laleh är bra, har visserligen inte lyssnat jättemycket på henne, men jag hörde denna låt på radion för några dagar sen och föll pladask för just denna! Det jag gillar mest med låten är introt och mellanspelen. Så snyggt arrat med flöjt och stråk! Och vilken spännande ackordföljd. Jag har inte varit nördig nog för att planka ackord eller funktion.. Men för att vara en "poplåt" så tycker jag det är lite mer spännande ackord utöver det vanliga. I like =) Dessutom har dom fått med nån slags balkan/orientalisk känsla i introt också. Yes, I like!

En annan favoritlåt med Laleh (av dom jag har hört) är
"Call on me", den är också bra :)

Oups..

Om ni kollar på föregående inlägg ser ni att det publicerades kl 00.02.
Klockan 00.00 skulle jag ha börjat på Max.
Strax efter ringde dom och undrade varför jag inte var på jobbet. Det undrade jag också..! Detta kan beskrivas med två ord: INTE BRA! Jag hade helt enkelt glömt bort att jag skulle jobba! Vad läskigt! Egentligen visste jag nånstans att jag skulle jobba, jag hade skrivit upp det i kalendern, jag visste att jag hade en natt-helg i maj, men det har liksom inte kopplat i skallen att det var nu i helgen jag skulle jobba! Kanske har jag läst det så många gånger så jag slutat se det. Fråga mig inte.. Klantigt!! Nåväl det var ingen större skada skedd som tur var. 25minuter försenad klockade jag in. Förhoppningsvis har jag nu lärt mig att hålla bättre koll på mina jobbpass =P

Damen med enhörningen

Dance

I lördags kväll var det 10års jubileum för Rodeo Kickers (linedanceklubben i Luleå). Det var skoj!! Under kvällen var det uppvisning, middagsbuffé, öppendans och utlärningar. Mycket trevligt=) En "hemlig gäst, känd från tv" var på besök, man visste inte först vem det var men det visade sig var Dermont Clemenger, från Let´s dance juryn! Det var ju lite coolt =P Jag och Frida ställde självklart upp på idol-bilden! (Ja, han var kortare i verkligeheten än man trodde;-)Sen på kvällen var det helt vindstilla! Jag snodde Lindas kamera och smög ut och fotade lite, se så fint det var!


Tyvärr missade jag eurovision =/ Men vi hann se slutet, Norges överlägsna seger! Helt rätt låt vann tycker jag =) yes yes! Det var ju lite kul att det var på deras nationaldag också =)

På söndag spenderade jag några sköna timmar ute i solen och sen blev jag inringd att jobba kväll på Max. Även idag har jag jobbat på max. Där finns en ny "lyx shake" som är stor, lyxig och svingod! Ett hett tips =)

Ikväll åker jag till Umeå, ska göra massage praktik tisdag och onsdag. Förut har jag tagit med mig datorn men nu kännde jag mig lite lat så den får stanna hemma. Så nu väntar två datorfria dygn.. himmel och pannkaka!

blomma på rymmen?

Jag har en ful blomma här hemma på fönsterbrädan. En gång i tiden blev den utsatt för en lite för lång period av torka och dog nästan. Men bara nästan. Den lyckades överleva! Däremot verkar den tagit lite illa vid sig, så den bestämde sig för att ge sig iväg för att hitta en ny bättre kruka. Jag tror det är det den håller på med nu, det ser ut som den skickar ut rötter från grenarna.. helt klart på väg att flytta till en bättre plats. Vad tycker ni om min vackra blomma? =)


Orientering?

I Januari i år köpte jag nya joggingskor. För nån vecka sen städade jag bland skorna i hallen och hittade ett par joggingskor och funderade "Hm, vad är det här för skor?" Sen kom jag på att det var ju mina skor! Fortfarande oanvända, haha... oj. Var det så länge sen jag tränade?
Men alltså, egentligen är det inte så att jag bara har latat mig. Baddräkten jag köpte samtidigt har jag faktiskt använt desto mer. Och så har jag faktiskt sprungit lite, men mest till bussar. Och dansat lite linedance... Nåväl, idag blev det i alla fall ändring på den saken för nu har jag varit ute på joggingtur! (/promenad) med Manne. Det var inte så tokigt. Det enda jobbiga är att Manne är så seg ibland! Han borde ha kondition för han har då sprungit på isvägen hela vintern. Tycker han det är jobbigt för att det blir för varmt? Kanske. Men egentligen tror jag att han bara är lat! Om han ser en spännande hund där långt framme, då kan han minsann springa. Dumhund! Men han är söt ändå =)

Jag har fått en jättebra idé inför sommaren. Förutom att gå cellokurs och jobba på kyrkogården, så vill jag börja med orientering! Det är ju jättekul, och det var länge sen jag gjorde det, typ högstadiet senast? Dom två stora fördelarna med orientering, förutom att man får motion, är:
1. Man springer alltid mot ett mål, eller snarare mot flera små delmål. Man springer inte bara för att springa, utan man är alltid på väg någonstans. Och det är ju så spännande, som att gå på skattjakt! Man följer en karta och hittar visserligen inte riktiga "skatter", men kontroller. Man blir så glad när man hittar en kontroll! =)
2. Man springer ofta i skogen. Och det är kul att vara i skogen!

Nackdelarna är: Inga! Eller, det finns ju en risk att gå vilse eller att råka hamna i ett sumpträsk. Men det är sånt man får ta ;) På ormberget ska det finnas kontroller ute, och så kan man köpa en karta och springa och hitta kontrollerna på egen hand. Det ska jag göra!

Välkommen på massage!

Jag är lite dålig på att uppdatera. Nuförtiden håller jag mest till i Umeå och Piteå känns det som=)  Senaste dagarna har jag varit i Umeå och haft massagepraktik. Det har gått helt okej! Jag hade hoppats på att bli klar med allt innan sommaren, men det känns i nuläget ganska orealistiskt.. Har hunnit drygt 1/3 av praktiktimmarna jag behöver göra på skolan. En del kvar alltså! Och sen ska man ju göra slutprovet också... Men jag ska ändå försöka få ihop så mycket praktiktid det går här hemma. Får ju göra 40 av praktiktimmarna hemma. Så om det är någon som är sugen på massagen är ni välkomna! Jag har tänkt börja ta lite betalt nu också, till att börja med halvkroppsmassage (45min) 150kr och helkroppsmassage (75min) 220kr. Så passa på gott folk ;-)

I veckan fick Manne post! Från USA Grahnarna =D Så gulligt!  Det var grattis på födelsedagen åt honom, och brevet innehöll hundgodis=) Manne blev glad!

Try not to laugh

hahaha, lol!