Snart stockholm

Imorgon far jag till Stockholm med NUS!! Det ska bli himla kul =D

hejdå

Det går framåt

Den här veckan har jag betat av väldigt många saker på min "skolarbete kvar att göra innan sommaren"- lista. Tror det blev 8 saker totalt?

Hade Kemiprov idag, vilket blev som ett stort skämt. haha! Provet var egentligen inte så svårt, om man hade pluggat. Och det gick nog bättre än jag trodde det skulle gå, med tanke på hur lite jag faktiskt hade pluggat. Jag har aldrig varit så oförberedd inför ett kemiprov förut. Det var bara att chansa järnet!
Mitt ganska späckade schema har fungerat, fram till nu. Här sket det sig :P
Nåväl, inte hela världen. 

Jag fick sålt
loftsängen igår. Yess!!
Och jag fick godkänt på körkortsteoriprovet i onsdags. Yesss!!

Igår hade jag körlektion och gjorde manövertest inför halkbanan. Det var väldigt kul faktiskt =) Skitkul att få köra lite fort och svängigt, utan att det finns en massa saker man kan krocka i !
För övrigt har jag bokat in 7 till körlektioner. Shit vad det kommer kosta... om jag tar dom lektionerna och klarar uppkörningen på första, kommer körkortet ha gått på drygt 10 000. Är det värt det? måste man verkligen ta så många körlektioner? man kanske skulle ta lite färre, och "chansa" på en uppkörning? Men å andra sidan så är det ju väldigt bra att lära sig allt från grunden och köra med någon som ser alla fel man gör och kan säga vad man ska tänka på.. 

Igår var det Eurovision. Kul kul! Tur att Sverige gick vidare :) Men jag fattar verkligen inte hur en del kunde gå vidare, och det var flera som var väldigt bra men som ändå inte gick vidare.. hur röstar folk??
Final på lördag i alla fall. Ska bli ännu roligare =D

Idag är det SPA!!! Det ska bli så himla skönt, och KUL!! wihiiiee :) Nu ska jag gå.

Hejdå!


 

Tisdag

Idag är det tisdag, snart har jag svenskatal.. känns lite nervöst, men det ska bli skönt att göra bort! Det dumma är att mitt tal inte är så kul.. men nu får det vara som det är, jag hinner inte ändra!

Igår gjorde jag faktiskt ganska mycket skolarbete, blev klar med religionen och engelskan, och skrev ju också talet. Och så var jag och Linnéa ut och åkte
inlines det är väldigt skönt, men lite kallt.

I helgen var jag i Ö-vik med PUS (piteå ungdoms symfoniker), det var kul! Vi spelade med orkestern där, var och bowlade (gissa vem som vann ;) och hade en konsert i det där kulturhuset/biblioteket eller vad det är. det gick bra! Ikväll har vi sista konserten i norrmalmias foaje. hm ja det blir nog sista spelningen någonsin för mig med PUS.

Imorgon har jag körkortsteoriprov. håll tummarna att jag klarar det..!

och jag har fått ett till jobb!! =D =D Jag ska jobba som tidningsutdelare några veckor i sommar. perfekt! =D

På fredag ska vi på  "klassresa" till Pite Havsbad.. gud vad jag längtar! Spa lyx weekend, lyxigt värre :)
Men jag har ett problem, att jag har inga badkläder med mig hit till Piteå.. måste gå på stan och söka efter en ny bikini.. nu har jag i alla fall en anledning att köpa en ny ;)

hejdå


fullt upp

Nu är det mycket som händer.. mycket kul, men också ganska jobbigt, speciellt när det är så himla mycket samtidigt..

Har haft körlektion idag, bokat tid för halkbana, och insett att jag måste ta en massa fler körlektioner om jag ska hinna gå igenom allt.. Nu ska jag snart fara med bussen in till stan och göra det sista på teorin. Hoppas jag hinner klart. Eller rättare sagt, jag MÅSTE hinna klart! men det borde jag, har ju hela natten på mig i värsta fall ;-)

Sen bär det av till Ö-vik imorgon kl8. Ska bli kul! Jag måste bara komma på nåt sätt att få med mig min madrass. Sen på söndag är det hundutställning och gitarrkonsert på kvällen. Det ska också bli kul.
Det enda dåliga är att jag har typ 100 saker att göra till veckan efter, och när ska jag hinna det? =/

Igår var jag på sökning på framnäs. Det gick bra. Ungefär som jag hade väntat mig, fast jag var nog lite mindre nervös än jag trodde jag skulle vara, så det var ju bra i alla fall :) Sen blev det lite fel, och teoriprovet var ingen höjdare. men som sagt, ungefär som jag hade förväntat mig så jag är nöjd..! 
Så träffade jag ju Ester också, det var kul :)

Nu går bussen snart. måste gå,
hejdå!  


hahahaa

Nu har vi just haft engelska nationella provet reading. hahaha, det känns som jag är ett enda stort skämt på engelska. det gick bajs! Snart har vi listening. Hoppas det går bättre...

hejdå


Två konserter

Idag är det lördag. Jag vaknade av att Manne skällde, och det visade sig vara borderterriern Troja som var på besök, hon stod utanför balkongdörren och ville att Manne skulle komma ut och leka (mamma stod ute och pratade med Trojas matte) till slut fick Manne komma ut och dom sprang runt och hade jättekul! Men manne blev tröttast först, som vanligt =P

Sen har jag gjort klart teorifrågorna i teorihäftet och försökte göra fas B på internet, men tyvärr fick jag 10 fel... ska nog försöka igen snart..

Sen for jag, Mamma och Mormor till Aula Aurora där musikhögskolans orkester hade konsert. (tror det var folk från lite andra ställen med också). Det var verkligen jättebra! Först var det ett
brass stycke, aah det är ju så snyggt med brass! Sen spelade hela orkestern Schubert Symfoni i b-moll, "The unfinished". Väldigt fint! Sen var det en paus och sen spelade dom Brahms concerto i a-moll med en cello (Lena Wignjosaputro) och en fiol (Mikhail Ovrutsky) som var solister, dom var verkligen GRYMT bra! en väldigt bra konsert :) Sen kännde man igen flera i orkestern från smask, det var ju lite kul också..!

 Sen, kl 18 for vi på konsert i Örnäskyrkan, där Stefan Nilsson (han som skrivit musiken till skärgårdsdoktorn) och Georg Riedel och en stoor barnkör hade konsert. tänk, dom är ju nästan "halvkändisar". Lite coolt!

Efter det beställde vi pizza från pizzerian på bergnäset. Jag köpte dricka på konsum, och där träffade jag Elina! hehe =)

Och jag har fått sommarjobb!!! Jag ska jobba med parkarbete på kyrkogården i Luleå, yesss!! 7 veckor ska jag jobba, perfekt! Det enda som kunde vara ännu bättre är om jag skulle få jobb som tidningsutdelare också, så blir det ännu mer pengar ;-)

Ikväll måste jag plugga musikteori. Det är ju sökning till framnäs nu på onsdag.. känns lite nervöst, men inte så farligt än (men det kommer nog, vänta bara!)

Och jag har världens träningsvärk idag. Mest i armarna (och axlarna och skulderbladen), kan knappt ta på mig en tröja! Det kommer från gympan i fredags, som nog var en av dom jobbigaste idrottslektioner jag har varit på.. vi körde cirkelträning tävling, det var kul men ruskigt jobbigt, specillt eftersom det var en "tävling" då ger man ju gärnet.. :P och våran grupp vann!! yeah!!

Hejdå!

Fysikprov

Nu har vi haft fysikprov, hela förmiddagen.. det var ganska svårt och väldigt långt (jag satt hela tiden nästan) men jag tror det gick rätt bra. Och, om vi vill får vi göra 2 uppgifter från provet hemma till imorgon, yess!
Resten av eftermiddagen kommer bestå av.. tada...
matte E! det blir spännande att se hur länge man kommer orka, haha. troligtvis inte speciellt länge =P men man får väl göra så gott man kan..

Imorgon är det sista anmälningsdagen till balen. buhuuuu... jag har inte anmält mig, och kommer nog inte göra det heller. Egentligen skulle jag vilja gå, men det är bara 2 st från våran klass som ska gå, och jag har inte hittat någon annan att gå med heller.. så det känndes inte lika kul när det inte är så många man känner. Dessutom är det ju ganska dyrt.. 

På linedancen i tisdags fick vi tårta av Britta som fyllde 70! det var mycket gott och trevligt. Grattis grattis!
Nästa vecka är det sista gången =(  då ska alla ta med sig fika. det ska bli gott i alla fall, mmm :)

och nu är det verkligen vår ute! nu är det helt varmt och skönt.
det blir nog inge mer kiteskii den här vintern. men kanske kitesurf till sommaren? Jag vill!!
Men först behöver jag pengar, och för att få pengar behöver jag ett jobb. Jag har ju sökt några som jag verkligen hoppas att jag får.. men om jag inte får dom? vad händer då?
Det får nog bli ett senare problem..

hejdå

Skolan har börjat igen..

Tänka sig, Elina har också skaffat en blogg! kul kul :)
och så har hon gjort en slags underblogg till sin lilla undulat Bug, som jag för övrigt trodde hette Noni (måste ha missat namnbytet i ca 4 månaders tid, trots att vi bor i samma lägenhet. haha, vilket skämt!)
Jag funderar på att också göra en underblogg, kanske till Manne eller råttis.. vi får se =)

Idag har vi haft kemi då fick vi ta fram DNA ur kiwi, det var lite häftigt. Sen hade vi fysik, sista lektionen innan provet på torsdag.. iik, det känns inte världsbäst. Det kan gå, om jag verkligen sätter mig ner och pluggar järnet, men det gäller ju bara att jag gör det också..

En timme kvar till körkortsteorin.. sen ska jag och handla, och sen är det linedance ikväll. Det känns fortfarande helt konstigt med dagarna, man tror ju att det är måndag idag eftersom det var "söndag" igår.
lite snurrigt. Men jag menar såklart inte att klaga, det kan man ju aldrig göra när man har haft en extra ledig dag..!

hejdå


Valborg

Idag är det söndag, men det känns verkligen inte som söndag. Helmysko.. det känns som lördag! Vilket iof kan ha sin naturliga förklaring i att det är "söndag" (röd måndag) imorgon. Men ändå konstigt.

Idag har jag faktiskt varit ute och joggat! känner mig lite duktig :) och så har jag
övningskört, skjutsat linda till stallet och så har jag och pappa varit och handlat på willys. Det går bättre och bättre med körningen, men ibland blir det bara helt knäppt i huvet som idag t.ex. när jag skulle starta så glömde jag först att dra upp choken, sen när jag skulle backa hade jag glömt att släppa handbromsen.. Allt blev bara helt fel även fast jag har startat på rätt sätt en massa gånger förut, jag hade lika gärna kunnat glömma att vrida på nyckeln känns det som!

jajja, sen gjorde jag lite fysik och sen åt vi middag och vid 9 gick vi och kollade på en majbrasa vid röda husen ett litet tag. Efter det gick vi hem och åt chokladpudding till efterrätt det var gott!!

Just ja, nu har jag också anmält mig på Livsviktigt.se och på Geblod.nu 
 (tack vare att Linnéa skrev det i sin blogg=)

hejdå!