kossor...

hahaha, kvällens största youtube-skratt:=D

Regn, blåst och häck-klippning


Så här har min dag sett ut:


Fruktansvärt coolt!


Vattna en hare

Jag har nu avklarat min första veckas arbete på kyrkogården. Det har gått bra, rutinerna sitter kvar och vädret har varit perfekt! Vattning, ogräsrensning och lite röjning har jag hunnit med.

Idag var det ytterst nära att jag råkade vattna en hare! Den här lilla sötisen satt i en blomrabatt och jag lyckades precis hejda vattenkannan i tid...Så himla söt alltså!

Piteå sommarakademi

I söndags kom jag hem från cellokurs på Framnäs. Det var himla trevligt! Mycket spelande och mycket lyssnande har det blivit under veckan.


På väg från Framnäs en sen kvällMin cello fick en ny stränghållare och började låta lite bättre. Mycket intressant att se på när bytet skedde, såhär naken har jag aldrig sett mitt kära instrument!


Masterclass med Hampus, Daniil spelar och Britt kompar

hur svårt ska det va att se på tv

Ikväll tänkte jag se lite på tv för en gångs skull, nämligen en halvtimmes kortfilm som gick på tvåan, och den fanns även på svt play! Detta projekt har jag nu ägnat mig drygt 50 minuter åt, och lyckats se ca 10 minuter av filmen... Total fail. Jag blir så arg!

Tv:n började hacka, både bild och ljud, det går inte att se på, så jag gav upp innan jag blev allt för arg. Men vad bra tänkte jag, den finns ju på play! Det gick alldeles utmärkt ca 4 minuter sen stannade den, tänkte i hundra år, spelade 20s till, tänkte hundra år till, osv.. Frustration! Gaah!

Förutom "Manne som smiter" är "teknik som inte funkar", typ film eller musik som hackar, något som kan göra mig väldigt arg och galen. Kanske finns det vissa likheter, i båda fallen är det något jag inte själv kan kontrollera, och det känns som dom gör det bara för att jävlas med mig...  

cellooo

Det är visst lite glest med uppdateringarna här..

Nu är jag i alla fall på Framnäs på cellokurs! Har klivit in i framnäs musikbubbla och tänkte stanna här i en dryg vecka. Äta en massa god framnäsmatsalladsbuffe, mmm, öva en massa och lyssna på mycket bra och fin musik.

En bra grej med årets kurs är att den ligger samtidigt som festspelen, och vi får gratis inträde till alla konserter!
En mindre bra grej är att jag redan nu, efter typ 1½ dags kurs har fått ont i fingertopparna på vänster hand, aj! oj vad synd om mig. Så nu sitter jag här vid datorn istället för att öva, och försöker hypnotisera mina fingrar till att snabbt bygga upp hård hud som tål mycket övning!