Snö

Det snöar ute! eller det kanske har slutat nu men det är i alla fall sån snö som ligger kvar på marken..!
Nu kan man snart åka skidor. fast det dröjer nog ett tag till..

Det sägs väl att "När man inte längre tycker att det är speciellt när den första snön kommer då börjar man bli gammal" (nåt sånt).. hmm undrar om det stämmer? 
kanske lite..

Ikväll är det rep med Lule orkesterförening. jag har kommit på att den här veckan kommer jag ha haft nåt att göra varje kväll, TG måndag, krokodil på onsdag, och resten av dagarna Lule orkesterförening. Det är ganska fullt upp med andra ord, men det är ju bara just den här veckan. och det är ju ganska kul också =) 

nästa helg är det NUS, det ska bli kuul! Jag måste börja öva på noterna..
hej..då!


Kanelbullens dag!

Idag är det kanelbullens dag! trevligt värre =)
Jag har haft musikhistoria, spelat duett och kvartett, ätit lunch, lyssnat på rhapsody in blue och Tchaikovskys violinkonsert som vi ska spela med bodens orkesterförening,  varit och handlat på Ica, ätit middag hos Ester och sen har vi bakat bullar!  "Ju fler kockar desto sämre soppa" stämde faktiskt inte alls in, för det blev väldigt goda bullar trots att vi var väldigt många som bakade ;-)

I måndags var jag och Anna-Maria ute och tog höst-bilder (det blev en liten ego tripp också, hehe). Kanske lägger upp några av dom på pixbox nån gång om jag får tid. Det blev iaf några fina och några "fina" bilder =)

Och nu har jag fått "pianot" i pianoläxa! (den från filmen) Den är så fin! Jag kan nästan första takten.. ehm.. måste öva lite mer. Men jag har ju nästan en vecka på mig.

En tanke slog mig häromkvällen.. all "ångest" som alla andra har över att dom inte vet vad dom ska göra nu efter gymnasiet har ju jag liksom sluppit, eller rättare sagt skjutit upp ett år medans jag myser här på framnäs. Men snart måste jag också bestämma mig vad jag "egentligen" ska göra i framtiden! Eller, i alla fall, om jag typ ska söka musikhögskola? ett år till på framnäs? göra nåt helt annat? scrap!
Ska man söka musikhögskola måste man ju börja planera det långt i förväg! hmmm.. jajja, det löser sig.

Nä nu ska jag i alla fall gå och sova. Det har varit en väldigt trevlig dag och kväll =)
(Kan också meddela, ang. förra inlägget, att spelningen i jokkmokk gick bra. Min cello luktade dock rök ca en vecka efteråt, eftersom det var en eld i mitten av lappkåtan och ett litet hål i taket. Fingret gjorde mindre ont dagen efter och gick bra att spela med. och saatamaterminali betyder hamnterminal på Finska.)

Godnatt!