Linedance

Gårdagens tvkväll var trevlig, förutom Så Ska Det Låta hade vi också hyrt I Hennes Skor den var bra!
I morse städade jag råttornas bur, och fixade en massa mat till dom för dom ska få vara själv ända till på måndag.. =/
Sen for vi iväg med bussen till stan och gick runt och shoppadei ca 2 timmar. Jag köpte ett fint vitt linne, en pincett och 7pack färgglada strumpor på HM.
Sen for vi till öppendansen i munksund. Danslistan var halvbra, det var ganska många gamla danser vi inte kunde, och ganska många "nybörjardanser" som vi kan i sömnen och som man altså hunnit bli lite less på.. Men vi fick i alla fall köra dom nya funkdanserna så det var ändå kul.. =)
Sen for vi till busstationen men det var mer än en timme till bussen skulle gå så vi gick och åt på MAX.
Gott gott! Vi drack också kaffe efteråt, det var ganska gott men det tyckte inte Linnéa. Vi försökte göra chokladkaffe men det blev lite mysko eftersom det var apelsinsmak på chokladen.. så man kände bara smaken av apelsinkaffe vilket var ganska.... speciellt.
 oops måste springa, ska ju se mars attack! hoppas den är bra..

hejdå!

Helg! =)

Yees äntligen helg! ska bli skönt =)
Ikväll är  det
Så ska det låta, och Linda Bengtzing är med! Det kan inte bli annat än superkul :D
Ska köpa godisPreem. mmmmmmmmmmmmm..
har faktiskt inte ätit nå godis den här veckan.

I morse hade jag körlektion. det gick bra, fick träna på att köra i stan. Fick bara ett motorstopp den här gången, jämfört med 5 st förra gången.. hehe

Nu har vi just ätit lunch, det var pizza, väldigt gott! Det var nog den godaste pizzan vi har fått här på skolan någonsin.

Igår hade vi svenska nationella uppsatsen på 4 timmar. jag hoppas det gick bra.. Innan det var det en gammal granelev och pratade om illegal djurhandel hon hade varit på ett rescue center i Thailand. Det var intressant.

Har ni tänkt på att ALLA faktiskt har en dödskalle inne i huvudet. fundera på det.

hejdå

Onsdag

Nu har jag bokat två till dubbelkörlektioner, kl 7.30 på morgonen! Den första är på fredag. det ska bli kul, men jag måste ställa många väckarklockor! Skulle ju vara hemskt pinsamt och onödigt att försova sig och missa bussen in till stan..

Igår på linedancen fick vi lära oss en ny dans som hette Walk back to me.
Och så körde vi Keep up and loose your breath och pon de replay och meltdown. Nu MÅSTE jag verkligen försöka lära mig den på riktigt! den blev inte rätt en enda gång. hm.

oops nu börjar vi, jag måste gå!
Hejdå


tjaba tjena

Hej hej och välkomen hit!
Jaha, då föll man för trycket att skapa en egen blogg. "Alla" har ju en egen blogg nu för tiden, och man kan ju inte vara sämre än någon annan!
Fast det var ju inte riktigt därför jag skaffade en, utan mest för att man kan ha med bilder, altså att man klickar på ett ord och få upp en bild.
Såhär. Så kan man sätta in en massa fina bilder, och då blir ju allt mycket roligare! Och länkar är ju också kul att ha med.

Det återstår att se hur ofta jag kommer skriva här. Förhoppningsvis ett tag i alla fall..!
Men nu borde jag gå och göra nyttigare saker. Så man kan skaffa ett körkort, och köra runt såhär och förhoppningsvis slippa en sån här situation.

Nu ska jag härma Linnéas briljanta idé med en hejdå bild 
Hejdå