page

Idag har jag suttit i en öde datasal på skolan och försökt plugga lite programmeringsteknik. Tenta imorgon, känns inte strålande bra, men ändå gaanska lugnt.

För att min dag skulle bli lite mer actionfylld hade jag bokat tid hos frisören på eftermiddagen! Så numera pryder en page-frilla mitt huvud.

Lite egobilder kommer här:


from the sideOm jag känner mig själv rätt kommer håret hamna bakom öronen för det mesta och då blir det såhär!tudilooo!framifrån, och bakifrån samtidigt! advanced!

Och nu den fulaste bilden, haha kolla vilken fet hals jag fick! Det ser ut som mitt huvud fortsätter exakt likadant som halsen. Jag hoppas det bara blev en osmickrande vinkel. Eller smickrande vinkel, om man vill va grov.

like a hattifnatt with page


Och när man lika är på stan kan man ju kolla runt lite istället för att gå hem och fortsätta plugga, tänkte jag. Vad behöver jag inte köpa? Jeans.
Vad köpte jag? Jeans.
Men!
Dom hängde där och var precis rätt storlek, dom var tajta men strechiga och därmed jättesköna, och dom var på rea och kostade 100 spänn! Typ som jeansleggings, och det har jag inget köpförbud på.. :) Även tag 3 betala för 2 leggings fick följa med mig hem, men det är ju alltid bra att ha. Sen besökte jag te-hörnan som är en av mina favoritaffärer. Jag kännde att mina 21 sorters te inte var nog, utan att jag skulle vara mycket gladare om jag hade 23 sorter hemma. Och jag hade rätt! Jag blev lite gladare. Det blev en sort som hette "Kashmir" och en "sir Williams". Väkommen att komma och smaka!


Kommentarer
Postat av: Frida

Men SNYGGT!! Hahaa sista bilden... x) Men på bild 2 ser den ju väldigt slank ut, så det var nog bara en osmickrande vinkel. Vilka spännande tesorter, jag kommer gärna och smakar! =D

Postat av: Elin

Första bilden var ju awesome! Du ser riktigt modellig ut :D

2011-03-21 @ 22:49:29
URL: http://elinhood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback