sommarlovsbitter


Idag är det fredag, jag har skrivit tenta i MekanikII. Det var en riktigt skit-tenta! Nu har jag sommarlov, men jag har inte riktigt fattat det än för jag är fortfarande lite bitter. Men kommer gå över snart. Det här kan faktiskt för min del ha varit en av de värsta tentorna jag har skrivit. Det beror dels på förväntningarna jag hade innan, jag hade ändå pluggat innan och det känndes som jag hade lite koll på läget och i alla fall borde klara den, eller att det kanske till och med skulle kunna gå ganska bra om jag hade tur med uppgifterna. Tur med uppgifterna hade jag i alla fall inte, och jag är nu inte alls säker på om jag klarat den eller inte... Dessutom skulle det vara äckeljobbigt om jag kuggade den här tentan också, för CSN och min självkänsla och allt möjligt, vilket nog ledde till ännu mera stress mot slutet, så jag kunde tänka ännu sämre än vanligt. Jävla skittenta!!
Sådär, nu har jag varit bitter färdigt för tillfället.

Nu håller jag på tvätta, packa, tänka, och ikväll blir det lite tentafest. Imorgon bär det av till Paris! Vi ska dit med akademiska kapellet, kommer spela två konserter. Det ska bli awsome!

I övrigt är jag sjukt sugen på att skaffa en loop-pedal till cellon! Hur använder man en sån, vilken modell ska man ha, o.s.v? ingen aning! :P Jag vet ungefär så mycket som att man på nåt sätt kan loopa det man spelar och spela stämmor med sig själv. Det vore sjukt kul tror jag! Kanske blir det mitt sommarprojekt :D

Kommentarer
Postat av: Erik

Grattis på början av sommarlov. Särskilt en sommarlov utan arbete! Hoppas du hade det bra i Paris och har en utmärkt sommarlov. Lycka till Elin så ses vi vid nästa EPTU. Du får gärna påminna om andra spelmans aktiviteter.

2011-06-11 @ 19:17:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback