Disk och en massa god mat

Ikväll har jag avslutat min köksvecka på det storslagna sättet att jag städat sopsorteringen, diskat alla hinkar och torkat av allt skitigt. Nu är det fint och frääscht! Jag kastade in allt i duschen och diskade där, och när jag stod där bland varmvattenångor och diskade stora något otympliga pastföremål, skvättandes med diskmedel och diskborste i högsta hugg jag fick värsta flashbacken! Från att jag var typ 9 år till jag var sisådär 19-20 har jag stått nån gång per vecka och skurat diverse smådjursburar. Härliga tider! Okej, inte just själva skurandet kanske, men just att ha något litet djur att pyssla om, det saknar jag.Mina små sötisar!

Annars har helgen varit mycket bra. Jag har inte pluggat så mycket som jag borde, men å andra sidan haft det väldigt trevligt. Igår var jag i Stockholm över dagen och träffade Linnéa och Emma som var där på "weekend" :) Vi fikade på chokladkoppen och åt sedan buffé på Hermans vegetariska restaurang. Jag säger bara mmmm!

Linnéa och Emma på chokladkoppen


Mina skor är nästan exakt samma färg som golvet på plattformen på Stockholm centralstation. Gu va snyggt!

Idag har jag varit och simmat, nu är jag uppe i 11.5km. Det går framåt! Ikväll har vi haft tacomiddag i korridoren, mycket trevligt och gott. Nu gruvar jag mig lite inför den kommande veckan då vi har långa dagar i skolan som kommer följas av långa kvällar med labrapportskrivande och dyligt. kör hårt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback