tentastress light

Nu är det tentaperiod, dvs vi har inte så mycket lektioner utan det är plugg på egen hand som gäller. På måndag och torsdag nästa vecka är det tenta. Och sen är det sommarlov! Känns helt stört. Jag längtar så himla mycket till sommarlov, samtidigt som den här våren i Uppsala har varit väldigt najs och jag vill på sätt och vis inte att den ska ta slut. Vi har varit rätt duktiga och börjat plugga ganska bra i tid inför tentorna, men för min del har jag fortfarande rätt mycket kvar att fatta känns det som, så det är lite tentastress!

Samtidigt har vi rätt mycket med orkestern nu också, vi repar inför Otello, och idag spelade vi på doktorspromotion, en ceremoni som tar typ 3 timmar och vi spelar samma låtar om och om igen, hehe. På tisdag har vi ytterligare en spelning. Det är ju väldigt kul att få spela men det tar mycket tid också, speciellt då orkesterrep och skolarbete tenderar att klumpa ihop sig en aning såhär mot slutet av terminen.

Idag tänkte jag försöka göra paj till middag. Det var himla länge sen jag gjorde det, ska bli spännande att se hur väl jag lyckas. Sen ska jag försöka förstå mig på hur man använder funktioner i matlab, och även hur alla små celler får sin energi genom respiration. Lite annat också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback