Idiotjacka

Dragkedjan på min vinterjacka har pajjat. Idiotjacka!
Som tur är har den knappar som funkar tills vidare. Sen kanske dags att köpa en ny, eller går det att laga sånt här?


broken

Kommentarer
Postat av: Ester

Jag antar att det kan gå att laga, men det är nog mycket pilligt och kan i så fall vara värt att lämna in till nån som kan.

2010-12-06 @ 19:52:05
Postat av: Hanna

Man ska inte klaga, men... För en vecka sedan gick dragkedjan på min ena vinterstövel sönder, inte mycket att göra åt saken, plockade fram höstskorna istället. Och så idag gick dragkedjan på en av dom sönder (själva grejen man håller i gick av på mitten, hur det nu är möjligt)... Och som om det inte räcker, har dragkedjan på min vinterjacka börjat ge upp, krävs många försök innan man får igen den. Älskade dragkedjor! ^^

Postat av: Lindis

Nawh helt sad. "Broken" .. haha :')

2010-12-06 @ 22:45:36
URL: http://londonbabe.wordpress.com/
Postat av: Erik

Det brukar vara ganska lätt att laga sånt. Bara byta dragkedjan, du får kolla i sy äffär men det gäller att köpa en ny i samma storlek som den som gick sönder. Sedan tar du bort det som håller dragkedjan fast på toppen så du tar bort den gamla, sätter på en ny, och spänner fast på toppen igen. Lite pilligt, men sist jag gjorde gick det på typ 10 min.

2010-12-07 @ 01:24:25
Postat av: Elin G

haha, Hanna det låter som du har det värre med dina dragkedjor ;) Dragkedjor kan ju vara fantastiska, men ett elände när det inte funkar!

Men nu har jag fixat jackan, med den ultimata lösningen! Det finns en dragkedjegrej som heter zlide-on som man bara knipsar på. smart!

2010-12-09 @ 17:30:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback