Najs helg och lite påsklovbilder

Oj, vad jag har blivit dålig på att uppdatera.. Och så kommer man i den situationen att antingen borde man skriva allt som hänt eller så ids man inte skriva nånting. Och ju längre man väntar desto värre blir det. Ack :P

Den gångna helgen har varit en av dom bästa. I lördags åkte jag till Stockholm över dagen och blev bjuden på lunch av min käre far, vi åt på örtagården, så himla gott där alltså! Vi hann även promenera runt lite i huvudstaden och diskutera vulkanen på island (som jag för övrligt tycker är väldigt spännande). På kvällen gick jag på folkmusik/folkdans kväll här i Uppsala, det var riktigt trevligt det också! Söndagen inleddes med en kanske lite väl lång sovmorgon, och sen en joggingtur (känner mig lite duktig där), och på kvällen gick jag och lyssnade på Händels messias i domkyrkan, det var en väldigt fin konsert. Uppsala domkyrka har ju en grotesk akustik, jag vet inte hur många sekunders efterklang.. Det är i alla fall sådär att om slutackordet blir lite falskt så blir det en riktig pina. Men är det däremot välstämt och balanserat är det så vackert så man vill aldrig att efterklangen ska ta slut. Lite så var det :)

Nu ska jag inte tråka ut er kära läsare (hur många ni nu är:P) med att skriva ett mastodontinlägg, utan här kommer istället en bild på världens sötaste hund, en mulen dag på påsklovet:

 

Och så hittade jag några bilder på hur det gick när jag och Frida åkte skidor till stugan, också det på påsklovet. varsågoda:

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Frida

hahahahaha jag dör xD

2010-04-20 @ 17:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback