Mr Cello (Darcy?)

För ett tag sen uppstod en konversation i facebookträsket mellan mig och min gamla linedancefröken Ann-Sofi angående mr Darcy och min cello... lite kul tyckte jag :)

(9 april, statusuppdatering)
Elin Grahn blir glad när man får prata med kundservice-människor som är trevliga! En glad skåning har nu ägnat över en halvtimme åt att hjälpa mig boka flygbiljett åt mig och mr Cello. Hon ringde även upp så jag slapp betala och kunde ägna mig åt annat medan hon kollade upp vad som gällde :)

Ann-Sofi: Är en cello Mr? Med tanke på kurvorna är det väl en Miss/Mrs?

Aunt Debra: No, Elin's cello is defintely masculine. Very macho tones in his color and sound, don't you think, Elin?

Elin: Haha, jag har faktiskt funderat på om det är en mr eller mrs, men det är inte helt lätt att säga..! men Mr Cello låter nästan lite coolare tycker jag, lite som mr Darcy kanske.. hehe ;)

Ann-Sofi: Mr Darcy ;P... jag förstår precis att det är en Mr Cello nu :D

Elin: men samtidigt kan man ju tänka att cellon liksom är.. en del av mig! :P så i såna fall är det kanske en miss/mrs.. lurigt det där;)

Ann-Sofi: Jag gillar stenhårt det där med Mr Darcy. Du har väl en relation till cellon och om det inte är ömsesidig respekt och kärlek så låter det illa.

Elin: haha :) ja, det gäller ju att vi kommer bra överens.. och som alla andra förhållanden har vi både bra och dåliga dagar. Men mest bra såklart, annars skulle det inte hålla i längden tror jag..! En orsak till konflikt kan vara att det alltid är jag som får släpa runt på mr cello, och aldrig tvärt om.. Men det är sånt man får ta ;)

Ann-Sofi: He he ja kan tänka mig att det är en lite krävande Mr att ha att göra med men var inte Mr Darcy lite svår också :P

Elin: Ja han var ju lite svår han också, till en början i alla fall, stolt och lite oförskämd och tillbakadragen.. Men innanför skalet en riktig hjälte! ;) precis som min cello.. eller? :P :)

Ann-Sofi: :D Ja, det blev ju ljuva toner till sist med Mr Darcy trots att vägen dit var lite svår. Din Mr Cello kommer nog att bjuda på det också när du släpat runt han och han till sist får tillfälle att visa vad han går för ;P

Elin: haha, ja jag tror det också! Det gäller att inte ge upp så lätt. Och att vårda sina relationer, det är viktigt.. dags att öva lite snart då kanske? =)


Idag hade vi föreläsning om grundvatten, och då fick vi lära oss
Darcys lag! Hade ingen aning att det fanns en sån :) Den beskriver "den hastighet med vilken vatten flödar genom ett poröst medium" (enligt wikipedia). Jahaja, där ser man.

Nu är det färdignördat för ikväll. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback