Dance

I lördags kväll var det 10års jubileum för Rodeo Kickers (linedanceklubben i Luleå). Det var skoj!! Under kvällen var det uppvisning, middagsbuffé, öppendans och utlärningar. Mycket trevligt=) En "hemlig gäst, känd från tv" var på besök, man visste inte först vem det var men det visade sig var Dermont Clemenger, från Let´s dance juryn! Det var ju lite coolt =P Jag och Frida ställde självklart upp på idol-bilden! (Ja, han var kortare i verkligeheten än man trodde;-)



Sen på kvällen var det helt vindstilla! Jag snodde Lindas kamera och smög ut och fotade lite, se så fint det var!


Tyvärr missade jag eurovision =/ Men vi hann se slutet, Norges överlägsna seger! Helt rätt låt vann tycker jag =) yes yes! Det var ju lite kul att det var på deras nationaldag också =)

På söndag spenderade jag några sköna timmar ute i solen och sen blev jag inringd att jobba kväll på Max. Även idag har jag jobbat på max. Där finns en ny "lyx shake" som är stor, lyxig och svingod! Ett hett tips =)

Ikväll åker jag till Umeå, ska göra massage praktik tisdag och onsdag. Förut har jag tagit med mig datorn men nu kännde jag mig lite lat så den får stanna hemma. Så nu väntar två datorfria dygn.. himmel och pannkaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback