Gott med grape

Jag hittade en grapefrukt i kylen nyss, den låg ganska långt in, och såg ut som att den nästan var på väg att bli gammal, den hade som blivit lite extra mjuk.. Men jag gav den stackars frukten en sista chans att bli uppäten, och ni anar inte hur god den var! Den var svingod!

 Sen kan jag ju berätta att det är snöstorm ute. För den som nu inte visste det. På en del ställen är det nästan barmark, där snön blåst bort. Men på de flesta ställena är snödrivorna helt enorma! Jobbigt för de som kör fast med bilen, men  ändå härligt med lite busväder tycker jag. Har ni aldrig provat att kasta er i en snödriva med lössnö - gör det!

Sen kanske jag skulle nämna gårdagen. Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade förväntat mig en lugn dag hemma, pyssla på med lite olika saker, öva, handla osv. Men på morgonen ringde telefonen, det visade sig att stackars Pia-Karin hade blivit sjuk och låg hemma i feber. Hon skulle ha spelat cello på musikhögskolans avslutningskonsert för midwinter festival, kunde jag hoppa in istället? Jo visst, jag har inget annat för mig, I´ll do my best! Så dagen spenderades i Piteå med genrep och konsert, det var några musikallåtar och så  spelade vi "äppelbo gånglåt  jorden runt", som jag som tur var hade spelat en gång förut för några år sedan (gillar det arret starkt). I alla fall, allting gick bra! Det var första gången jag blev inkallad till konsert samma dag. Och det känns så himla skönt att jag ändå klarade av det någorlunda =) Konserten som helhet blev även jättebra, alla var så duktiga!

Idag ska jag försöka lägga mig tidigt. Det känns som jag håller på bli sjuk, I hope not..

Kommentarer
Postat av: Elin

Äppelboarret var jättebra!! Blev lite förvånad då du var med och spelade, hade för mig att det stod ett annat namn i programmet, men det lät toppen!



kram pådig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback