Midsommarhelg

I helgen har jag och Manne varit ute i stugan. Vi har haft det mysigt=) Jag åt midsommarmiddag hos släkten, mycket trevligt, och har även gått på skogspromenader och eldat i kaminen osv. Jag hade nästan hunnit glömma hur mysigt det är att elda. Bara sitta där framför brasan och ha det varmt och gott, se hur elden sakta slukar papper, pinnar och vedträn. Man blir så lugn på nåt sätt. Det kan jag varmt rekommendera! (hö-hö..)

Lite bilder kommer här:

Världens sötaste collievalp (tillhörandes kusin Hanna, och Janne), lilla Guldus, man blir ju valpkär!


Manne fick busa av sig på stranden. kuuuuul tyckte han!



ha ha... =)


Snygging!



Jag gick på en spännande promenad och hittade en hemlig okänd strand! Endast myror bodde där. Det känndes som att jag var på robinson, fast jag var mätt och belåten, och slapp vara med om öråd, och kunde gå hem när jag ville. najs.

Det är inte så ofta man önskar att folk ska missa tåg, men igår hade jag faktiskt hoppats på att brorsan skulle missa det tidiga nattåget från Stockholm, och vara tvungen att ta det senare. (nu har han muckat, och blir lulebo igen över sommarn:) Tyvärr hann han med det tåget, vilket ledde till att jag fick stiga upp tidigt och åka hem  till stan och släppa in honom kl halv8 eftersom han inte hade någon nyckel och ingen annan var hemma. Så kan det gå. Det positiva var att jag inte sov bort hela dan, vilket i och för sig var ganska bra. Så idag har jag hunnit ligga på en filt på gräset och sola hela dan, inte så tokigt. Sen kom gräsklipparhästen och klippte gräset nedanför oss! Det är en sån himla bra idé att klippa gräset med en häst, och en sån cool snubbe som sitter där med sin hatt. Jag blir alltid så glad när jag ser dom=)

Coolaste gräsklipparen!

Imorgon börjar jag jobbet på kyrkogården! Det ska bli kul faktiskt, men är ju alltid lite spännande såhär kvällen innan "första jobbdagen" (fast det blir ju fjärde året jag jobbar nu, ojoj..!) Tyvärr har jag inte fattat än att jag måste gå och lägga mig tidigare än jag brukar, när jag börjar jobbet kl7.. Men snart bör jag lära mig det, hehe.

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh hundar är så himla söta:D:D haha! Härligt med sommar:)

2009-06-22 @ 02:17:07
Postat av: Linnéa

Satan vilken cool gräsklippare! När jag köper hus ska jag ha en sån där gammal som man puttar som inte har nån motor. Mkt miljövänligt :)

Postat av: Elina

Vilken söt valpis!

2009-06-23 @ 22:18:58
URL: http://ainons.blogspot.com
Postat av: Anneli

Härligt sätt att klippa gräset på :)

2009-06-25 @ 19:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback