Helgen

Jag är sämst på att uppdatera, men nu ska jag berätta lite om min helg. I lördags var jag och Frida på ormberget och orienterade. OK renen har satt ut 30 kontroller man får springa och leta själv, och man kan köpa själva kartan på apoteket för 50spänn. Det var mycket skoj, förutom att vi sprang vilse i ett sumpträsk (som dock inte var så himla blött som tur var) och blev uppätna av en miljon mygg och bromsar. Vi hittade en kontroll och skulle  bara gå tillbaka till stigen igen, som aldrig kom.. till slut hittade vi ett eljusspår och en vänlig joggare fick stanna peka på kartan vart vi var. he-he.


Jag och Frida i den ormbergska skogen. Frida dansar anti-mygg-dansen.

På lördag kväll kom Linnéa och Elina hit och vi drack några goda drinkar och sen for jag och Linnéa till klubb "Make out", det var en trevlig kväll!


På kyrkogården har nu pionerna slagit ut, dom är otroligt vackra och luktar jättegott! Om ni har det tråkigt någon sommardag kan ni alltid ta en tur förbi kyrkogården, kolla på alla fina (och fula) gravar, se vilka yrken man hade förr i tiden (det skrev man ofta ut på gravstenen förut), vad folk hette, kolla på alla fina blommor. Och givetvis tänka på oss som går där hela dagarna och vattnar och rensar och gör det fint på kyrkogården ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback