Gitarrist och pitedans

Nu blir det två inlägg samma kväll. Himmel och pannkaka! Nu tänkte jag berätta vad jag har haft för mig igår och idag.

Igår vikarierade jag som gitarrist. Det ni! Mamma jobbar ju i kyrkan där hon bl.a. leder barn-och babysång. Och nu är ju hon är bortrest och den vanliga vikarien kunde inte, så då fick jag hoppa in. Som tur var behövde inte jag leda alltihop, det skötte Sofia, jag behövde mest bara spela gitarr. Det gick faktiskt helt ok! Allt flöt på bra =)
Ett sånt här uppdrag innebär ändå en viss skräck. Egentligen är det ju inget som är farligt. Men att inta en ändå rätt så ansvarsfull position inför en stor grupp med folk är lite läskigt. (Igår var det en rätt liten grupp som tur var!) Det är ju inte så att alla bäbisar och barn kommer sitta där och bedömma mitt gitarrspel. Eller att föräldrarna ställer sig upp och buar när jag spelar fel. Det är en ganska förlåtande publik. Men jag tror ändå jag är lite rädd för föräldrarna. En av orsaken är nog att dom har barn och det har inte jag = jag vet ingenting om hur det är att ha barn! Dessutom är en del föräldrar typ i min ålder och har redan hunnit bilda familj. Och det känns så himla avlägset för mig. Jag bor ju fortfarande hemma och äter mammas mat! Men vad är det här för orsaker till att vara rädd för föräldrar? Det är ganska töntiga orsaker =P

På eftermiddagen åkte jag skidor på isen med Manne, till Stensborg och hem igen. Jag invigde termosen jag fick i julklapp. Det var nog en av vinterns allra bästa dagar hittils. Soligt, vindstilla, några minusgrader. Helt underbart!

På em/kvällen blev jag inringd och fick jobba några timmar på Max. Det gick faktiskt ovanligt bra! Speciellt för att vara första jobbdagen efter en lite längre ledighet.

Idag har jag varit i Piteå på öppendans. Jag och Julia åkte dit med Eva. Det var som det alltid brukar vara i Piteå, riktigt skoj! Sådär så man blir förvånad när man tittar på klockan och inser att det bara är några minuter kvar. Hur kunde dagen gå så fort? Dom körde en ny dans som jag inte sett förut, en kontradans som jag blev helt kär i! trots att jag inte har dansat den själv.
Här finns en youtubelänk för den som vill se. Det var speciellt en snurr där i mitten som bara var så himla snygg, där man liksom snurrar mot varandra och sen fortsätter vidare.. Så enkelt och så häftigt! Jag brukar inte bli så faschinerad av en dans, nu låter jag ju som värsta dansnörden! Men det kanske jag är? =P Hoppas vi får lära oss den här dansen på kursen nån gång. Tror den här dansen har potential att bli en hat-älskar dans, en nackdel med den (eller kanske fördel tycker vissa?) är att man står rätt mycket vänd mot varandra. Vart ska man titta då liksom? Om man tittar varandra i ögonen blir det ju nästan lite som stirr-leken. Men man känner sig ju dum om man glor upp i taket eller nåt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback