Mycket musik =)

I helgen har det vi haft en massa rep och konsert med Bodens orkesterförening. Vi spelade bl.a Rachmaninof andra pianokonsert (som är jättebra!), några operaarior där Carina Stenberg var solist, och några låtar med Stefan Gunnarsson. Det har varit riktigt skoj!! =) Det är 75 års jubileum för bodens orkesterförening i år, vilket efter konserten firades med en trerättersmiddag som man fick gå på om man ville (och det var gratis!). Det var supergott, värsta lyxen hehe =) I cellostämman var det med två "proffs" (som vanligtvis sitter i norrlandsoperan), det är alltid kul att spela med dom som är riktigt bra, dom sätter typ allt och räknar rätt på pauser osv så man kan känna sig rätt trygg, och man blir samtidigt peppad att försöka sätta allt lika bra som dom =P

Idag har jag och Anna spelat på gudstjänst i kyrkan i gammelstan, det var roligt och gick bra. Vi spelade med på psalmerna och på några låtar som "ungdomskören" sjöng (som idag bestod av två tappra personer =). Ikväll har kammarkören även haft konsert i gammelstan, dom sjöng bl.a Faures requiem, det var en jättefin konsert!

Som sagt, det har varit mycket musik i helgen, och mer ska det bli till veckan, och nästa helg! Ska till högskolan och spela måndag och tisdag, och till helgen är det bach h-moll mässa, och så ska jag vara med i orkestern som ska spela på doktorspromovering på universitetet. Det är verkligen jätteroligt att få vara med och spela på olika grejer, så har man en anledning att hålla igång cellospelet, det är grrrreat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback