Mot Hemavan

Kan börja med att säga att fiol mästarkurskonserten i Öjebyns kyrka var mycket bra, dom var GALNA! Hur bra som helst! Fattar inte hur det går att vara så himla bra..! riktigt impad blev man.

Idag är det onsdag, har haft diktat och kör för första gången sen efter sökningarna. Imorgon bär det av mot Hemavan, ska dit tillsammans med Mamma, Linda, Frida och våran granne Julia på "familjeläger" som kyrkan ordnar. Det ska bli kul! Vi bor på SMU fjällgård, där är det väldigt mysigt. Har blivit så sugen på skidåkning nu efter roliga dagar i Duved & Kåbdalis, då man aldrig hann bli riktigt less. Så det ska bli skoj!

Annars har jag en hel del beslutsångest över vad jag ska bli när jag blir "stor". Det är ju svinsvårt! Alternativen pekar åt så många olika håll känns det som.. Och det finns verkligen 1000 möjligheter. Man lär ju aldrig ha så stor "frihet" att göra precis vad man vill, som man har just nu. Min lista på alternativ ser ut ungefär som förra året, skillnaden är att "gå ett år till på framnäs" är strykt. Ett alternativ mindre, det är väl bra... eller?
Att känna efter och gå på magkänslan sägs ju vara bra, men hur vet man att magkänslan har rätt, den kanske har skapats av att man har tänkt för mycket och fått för sig saker eller hakat upp sig på småsaker.. jag har svårt att hitta magkänslan men visst får man ibland positiva/negativa känslor beroende på hur man tänker angående framtiden men hur vet man att man kan lite på det? Aaaah, jag blir knäpp!

Men det löser sig på nåt sätt, det gör det alltid.. Förhoppnignsvis =P Det viktigaste nu är väl i alla fall att ta vara på och ha så roligt som möligt den korta framnästiden som är kvar. Tiden går så fort! Men nu orkar jag inte tänka mer. Har iaf anmält mig på lite grejer på studera. Sen får man se vad som händer.. En sak i taget.

Snart är det i alla fall Hemavan! yey!

Kommentarer
Postat av: lacan

jag ska bli sån där..."himla bra"
no big deal...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback