Dubbelgångaresyrror?

Nu börjar det vara på tiden med en uppdatering.

Förra helgen spenderades till stor del i Skellefteå, jag var på besök hos Ester =) Det var mycket trevligt! Vädret var alldeles underbart, vi var på stan, jammade lite med cello och piano, tog det lugnt i solen och var på bio och såg Mamma Mia (andra gången för mig, den var absolut värd att se en gång till!).

På hemvägen stannade bussen i Piteå där jättemycket folk ville kliva på, och i folkmassan där utanför såg jag plötsligt "men vad gör Linda och Frida där?!". När jag tittade lite nogare såg jag att det inte var Linda och Frida, men oj vad det var likt! Jag lekte lite paparazzifotograf och tog några kort, visst är det likt! (tyvärr har jag ingen bra bild på linda och frida, men ni som vet hur dom ser ut kan ju jämföra =P)


Annars har jobbveckan flutit på som vanligt, nu är det häckklippningstider.

Idag var det världens roligaste
artikel i tidningen. hahaha!! Altså, kanske inte världens roligaste, men vi skrattade gott på jobbet. Dom har i alla fall hittat cannabis i kommunens blomrabatter vid flora kulle, troligtvis någon som har planterat frön där som sedan kommunen har vattnat och skött om. Enligt artikeln hade kuriren, när dom var där och undersökte saken, träffat en jamaican som var turist i luleå, vid namn Kent King. Han kunde bekräfta att det verkligen var cannabis =P Läs artikeln! haha! Kent King!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Ja det var verkligen likt! Haha cannabis!

Postat av: Frida M

Jag tyckte det var super likt:)

2008-08-03 @ 18:14:00
Postat av: Anneli

Ja det var faktiskt likt! :) Jag höll också på att skratta ganska gott åt den där nyheten :)

2008-08-04 @ 19:56:38
URL: http://anaine.blogg.se/
Postat av: Anneli

Ja det var faktiskt likt! :) Jag höll också på att skratta ganska gott åt den där nyheten :)

2008-08-04 @ 19:57:11
URL: http://anaine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback