Midsommarafton

Idag är det midsommarafton. Jag har följt med Mamma som skulle jobba på gäddviks sommarhem där det var midsommarfirande.  Det var nästan bara pensionärer där, först var jag den enda som var under 47, men sen kom det en barnfamilj. Så idag har jag allt varit lite traditionell och dansat runt midsommarstången och dessutom gjort en blomkrans =)

Igår var jag på körlektion i Piteå, och så gick jag på stan ett tag och köpte et jättefint linne, ett par knälånga svarta byxor och ett par solglasögon. Sen på kvällen for vi ut till Altappen för att spela för de kinesiska ambassadörerna. Det var kul =) och vi blev bjudna på en väldans lyxig och god fyra-rätters middag! Linda och Marianne spelade också på sina arho, det var väldigt populärt bland kineserna ;-)

Och jag har börjat spela The Sims 2 igen. gud så kul det är! jag kommer säkert snart ledsna, men jag ska passa på att spela nu innan jobbet börjar.. ;)

Tänk nu har årets ljusaste dag varit, nu går det mot mörkare tider. Därmed inte sagt sämre tider. Jag hoppas bara på lite varmare väder..

Ikväll får jag inte glömma att plocka 7 sorters blommor! Jag vill ju dröma om någon snygging! :) tyvärr brukar det inte fungera. Men man får väl intala sig att man faktiskt drömmer om den man ska gifta sig med, bara att man råkar ha glömt det när man vaknar igen. yepp så är det!

Hejdå


En vecka kvar till jobbet

Igår kom vi hem från Vännäs. Det var en kul resa =) Vi bodde på en byagård i Ramsele, och där utanför hade dom två såna här studsmattor som alla har nuförtiden, dom är så himla kul! Det var rätt häftigt också när vi gick på promenad en kväll i skogen så var det vindstilla och HELT knäpptyst! det är man inte van vid. Dom hade också en musikanläggning och lite skivor (mest dansband) det är alltid så kul om man kommer till nåt nytt ställe där man kan sätta på musik och provlyssna deras skivor! =D
 
Utställningen gick bättre än förra gången, Manne fick en etta och kom fyra i sin klass. Han skötte sig rätt bra, men det kan bli bättre! Nästa dag var Linda med på juniorhandling på wheatenklubbens inoficiella utställning då var han duktig! =)

Igårkväll såg jag Gröna Milen, den är så bra!! och sorglig, buhuu.. ;-(
och jag är kär i Tom Hanks  =) hihi och mr Jingles är så söt!

Idag har jag satt löshår i Annas hår. det blev fint! och det var inte så svårt som jag trodde, det svåraste var nog att göra en rak bena.. :P
Dessutom har jag varit ute och joggat idag, för första gången i sommar! känner mig nästan lite duktig ;) Jag får hoppas att jag kommer fortsätta med det. fast vi får väl se hur det blir när jobbet börjar nästa vecka..

Imorgon har jag körlektion och "lilla uppkörning". är lite nervis..

Hejdå!

lite bilder

måste ju testa sätta upp bilder här på bloggen nån gång.. här kommer två stycken från råttornas trädutflykt idag! :)

råttor i träd2
Någon intressant lukt kommer med vinden..

batman
Batman

Snart hundutställning

Imorgon far vi till Vännäs, vi ska dit på hundutställning och "minisemester".
Manne har blivit finputsad ikväll, han är så snygg =) 

Idag har det varit en sån här väldigt skön, slö, dag, när klockan liksom bara plötsligt är 7 på kvällen och hela dagen har hunnit gå utan att man märkt nåt. iof sov jag till 12,  men sen.. så har jag liksom inte gjort nåt? jag har plockat och städat lite, hygienklippt manne, varit ute med råttis.. Det är ganska skönt med såna dagar egentligen =) Men man blir ganska seg, vilket är rätt jobbigt i längden, nu borde jag till exempel gå och sova men det känns bara så jobbigt att gå och borsta tänderna, stänga av datorn och resa sig från stolen...  så det är bäst jag sitter kvar ett litet tag till ;-) (det är såhär man vänder på dygnet, inte bra!)

Varför är egentligen
guldfisk och  silverfisk så himla olika?

Hejdå

Sommarlov!

Yeyy nu är det sommarlov!! Så himla skönt det är =D

Studenten var riktigt superkull!!  =D wohoooo!!!! Då har man gjort bort att spela i kyrkan, fått betyg, blivit utsläppt ur skolan, fått presenter runt halsen, åkt lastbil (fyfan vad vi är bra!!), fikat med släkten, och varit på statt på kvällen. Vilken underbar dag =) 

Sen dess har jag tagit årets första dopp, grävt i potatislandet, hämtat båten i stugan, varit till skellefteå och klippt Manne, varit i piteå och tagit körlektioner och varit på linedance, och igår hade jag världens städdag. Jag har rensat bland alla mina gamla skolgrejer och papper, slängt flera kilo, och satt in i pärm =) Så nu har jag packat upp dom två jobbigaste lådorna! mitt rum ser dock fortfarande ganska stökigt ut, men det tror jag tyvärr det kommer göra för altid, hehe.

Nu ska jag snart på introduktionsgrejs till
tidningsjobbet. det ska bli lite spännande.
 
Igår tipsade Henrik mig om en jätteknäpp sida, där man ska gissa typ vad det blir för nummer. Petals around the rose.. Och han kunde säga varje gång vad det ska bli för siffra, men jag fattar ingenting! gaah
http://www.borrett.id.au/computing/petals-j.htm


Vad heter världens blötaste fågel?
Svar: Neiderbirden. (ha-ha)

Hejdå!

Imorgon

Hihi Imorgon är det studenten! woho!
Jag ska bara njuta av att ha på mig studentmössan och vara jätteglad hela dagen =D
oh yes yes! just nu känns allting bara kul =)


Hårfärg

Nu sitter jag med hårfärg i håret.. det ska bli blonda slingor :) Hoppas det blir bra..

Igår var jag och Linnéa i badhusparken i Piteå och såg Agnes och
Linda Bengtzing. Agnes var bra, men Linda var verkligen BÄST! Hon är så cool och bra och rolig och trevlig och allt =) Och vi fick autograf och ta kort med henne igen, och hon kännde igen oss från förra året! haha det var lite coolt =D
Jag längtar till hon kommer till lulekalaset 3:e augusti!

Sen sov Linnéa över och vi spelade trivial pursuit det var kul, sen somnade vi vid 3 och vaknade kvart över ett! hehe... Sen gick vi på stan, linnéa bytte sina skor och jag hittade äntligen ett par skor att ha på studenten på DinSko. Så nu har jag klart kläder till studenten! och slut pengar..

Imorgon är det halkbana, det ska bli kul. =)

På fredag är det.... STUDENT!! wohooo! Men tyvärr har jag redan börjat bli nervös för att spela cello i kyrkan, det bådar inte gott...

hejdå!

Några dagar kvar..

Idag är det måndag, imorgon är det ledigt, på onsdag är det två lektioner där vi inte gör nåt (= ledigt) och på torsdag ska jag köra på halkbana, altså är det här den sista vanliga skoldagen! Shit altså! =D

Igår var vi på Davids dop och spelade, sen for jag till boden på linedance, det var kul =) Efter det for jag till
Linnéa och fick se hennes lägenhet som var väldigt fin! Men jag kan nog hålla med om att toan var lite läskig :P  Sen var jag så smart att när klockan var 22 skulle jag kolla när det gick nån lämplig buss, och det visade sig att sista bussen gick kl 21.50... smart Elin!
Då fick pappa komma och hämta mig så fick jag köra hem. tur att det gick att göra så, annars hade jag fått åka 5.20 =P

Nu har vi snart fysikredovisning. Det ska bli..  intressant, eftersom alla redan har farit så vi kommer nog få redovisa för typ en person, haha. det är i alla fall det allra SISTA skolarbetet vi gör. Yesss!!!

Jag längtar till Linda Bengtzing badhusparken imorgon!!! och det ska bli kul med linedance ikväll också :)

Hejdå

Lägenheten är slut

Nu har vi helt flyttat ut ur lägenheten. Fatta att vi ändå har hunnit bo där i 2 år..!
Igårkväll kom mamma och pappa och hämtade det sista och vaskade golven. I morse lämnade vi in nycklarna till
Pitebo. Skönt att flytten är över, men tyvärr ser mitt rum hemma i Luleå ut som ett bombnedslag, jag har nog aldrig haft så mycket grejer där inne! Jag har gjort en stig fram till sängen, och ska man till råttburen får man hoppa över lite lådor. Jag ska försöka ta itu med det nu i helgen.. ;-)

Igår hade vi uppspelning med fördjupningslinjen. Det gick rätt så bra, jag var bara lite nervös, men ändå blir jag jätteskakig om händerna... suck!

Vi spelade ett jättekul spel på svenskan igår, man skulle förklara ord för dom andra i sitt lag som skulle gissa och så fick man dom brickor man klarade och så kunde man sno andras brickor om man fick en bandit. Linnéa hade nog den bästa förklaringen:
"ehm, han där uppe"
"Gud!"
"Nej, den lilla!"
"Jesus!" (rätt) =)  

haha =D

Nu i eftermiddag har vi Kemi. I morgon är det kursprov, suck! Måste verkligen plugga järnet idag. Sen är det övning med kören inför skolavslutningen. (jag håller alltid på att säga luciaträning, men det är ju inte riktigt rätt :P) Har ju lovat att vara med och spela cello, på gabriellas sång..

Jag längtar till Nationaldagen! wohoo, Linda Bengtzing!

Hejdå