Skitmatriser

Ja nu ska vi se, dags att uppdatera lite igen kanske. Sen sist har det då hänt ganska mycket, jag ids inte skriva om allt och ni ids inte läsa om allt =P I alla fall så är nollningsveckorna slut, såhär i efterhand har minnena liksom smält ihop till en klump, minns inte vad som händer när, men man kan väl sammanfattningsvis säga att det varit intensivt, galet och sjukt kul!! I helgen for jag till Stockholm och kollade på Swedish Open linedancetävling, där var även Frida och Julia m.fl och lite annat linedancefolk. Riktigt skoj var det, trots att jag var ganska trött =P På söndag blev det inte heller någon rast och vila, då var jag på mitt första rep med "akademiska kapellet". Vi repade Mahlers 6:e symfoni. Det blev mycket avistaläsning, men det känns väldigt kul att vara med där..!

Sen har skolan börjat mer "på riktigt". Vi har börjat med de tre kurser vi kommer läsa första perioden, linjär algebra och geometri, baskurs i matte och introduktion i energisystem.. Det "värsta" just nu är linjär algebra där vi börjat med hundra nya grejer, bland annat räkna med matriser, vilket säkert är kul och användbart när man fattar det, vilket jag inte gör än. Skitmatriser!! Mycket nytt alltså. Förhoppningsvis hinner lite mer sjunka in innan det är dags för dugga och tenta...

Idag hade vi bara en lektion, väldigt skönt. Men imorgon har vi lektioner 8-17, pju.. Igår var det "hembjudningar" på SLU, det är alltså del av deras nollning som även vi fick vara med på. Det var en intressant tillställning, hehe, men jag hade i alla fall jättekul! Man kan väl säga så att det var inte riktigt vad man hade förväntat sig, kvällen innehöll ögonbindel, starwarsklädsel, en del alkohol och shake ass på dansgolvet! Jag fick lite flashback både från framnäsnollningen och från mamma&pappas 50års-bus.

Dagens bonus blir en bild från vårat recceuppdrag som vi utförde förra veckan, nämligen ett lådbilsrace ner för Pollaxbacken!


Våran fina lådbil, pimpad och klar



race! som mariokart, hehe :)

Kommentarer
Postat av: mich

läste man matte breddning i trean på gymnasiet kan man det där med matriser...

2010-08-19 @ 12:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback