cykel/traktor, sak samma?

Igår  var en mycket härlig dag! Vi var ute med båten hela dagen, vi for till sandön (till en strand just bortanför tjuvholmssundet) och sen var vi ett tag på stensborg. Kanske lägger upp lite bilder senare, när dom förflyttats från kameran till datorn.. =)

Igårkväll blev jag inringd till Max, det var en som var sjuk och behövde gå hem från sitt pass, så jag hoppade in och jobbade till stängning. Alltså kom jag i säng nånstans där närmare halv4 tiden, så det var lite halvjobbigt att stiga upp igen kl6.. (fast jag ska inte klaga, det var ju mitt eget val, dessutom har jag sovit typ 10timmar per natt i helgen, så det är inte så synd om mig, egentligen =P)

Men i alla fall, så kan jag kanske ändå skylla på det, när jag sen idag gjorde den knäppaste grejen på ett bra tag. Vi höll på med vattning under förmiddan, och efter fikarasten skulle jag gå ut igen till vatten-traktorn för att fortsätta vattna. Jag gick ut genom dörren, gick fram till min cykel, låste upp låset, fällde upp stödet, stannade upp och funderade... vänta här, nu blev det nåt tokigt, jag ska ju inte någonstans med cykeln... vad håller jag på med? hahaha! Så kan det gå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback