Hänt sen senast..

Tja, det händer inte så jättemycket för tillfället. Jag är ledig och tar det lugnt hemma och har det ganska så skönt och trevligt =) Jobbade natt förra helgen på max, det var en intressant upplevelse bitvis, det gick bra, men bättre på lördag än på fredag, så då går det ju åt rätt håll... Den stora fördelen med att jobba natt har jag kommit på, förutom att man får mer betalt, är att folk oftast beställer ETT mål var, vilket är lite lättare att hålla reda på än om det kommer en barnfamilj och beställer typ 5 mål med specialgrejer på allt, hehe.. Då är det större chans att det blir en knut i huvet, som Markus Fagervall så fint uttryckte sig en gång, och man står där och fattar ingenting =P Nu i helgen ska jag jobba några dag-pass på max.

Sen har jag sett båda Bridget Jones filmerna, dom är ju så bra! Jag resonerade så att ska man göra något, ska man göra det ordentligt. Så nu när jag väl har snöat in mig på Colin Firth och Mr Darcy, så måste jag ju se även Bridget Jones! Jag ber om ursäkt om jag tråkar ut mina få läsare genom att skriva om hur snygg Colin Firth är, (i 3 av de 4 senaste blogginläggen, hoppsan...) Men han är ju snygg! Visserligen är filmerna rätt förskönade och innehåller väl även en del fördomar och föråldrade synsätt som inte kanske existerar i den "riktiga" världen (eller delvis existerar också, såklart är det mannen som ska vara den som är "bra", rik och framgångsrik..?) men ack så trevligt det är att drömma sig bort i den "problemfria" tillvaron, där dom talar med en sån underbar engelsk accent! =) Nu tänker jag bara sitta här och vänta på att min alldeles egna Mr Darcy ska dyka upp! och han ska vara rik, snygg, framgångsrik, rolig och "love me just the way I am!"
(ööh.. yeah right... keep dreaming!)

Ikväll läste jag ut en bok som var riktigt bra som jag kan tipsa om: "Damen med enhörningen" av Tracy Chevalier. Det är samma författare som till "Flicka med pärlörhänge", den är också skriven utifrån ett konstverk. Läs den!

Annars har jag varit ute och åkt spark och skridskor på isvägen några vändor med Manne. Det är något som jag älskar med Luleå, att kunna åka båt och kajak runt stan på sommaren, och skidor,skridskor och spark på vintern! Är det bra med fyra årstider och riktig vinter eller? =)

Och en dag hade jag ställt väckarklockan på halv 9, så jag skulle sova 8 timmar, det är ju ganska lagom tänkte jag, så sover man inte bort hela dan heller. Men sen blev jag väckt.. kl halv 12! Utan minne att ha stängt av klockan. Men det gjorde ingenting för jag var ledig. Det är lyx =)

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Haha, ja, så kan man också säga. Fast, en hunds kärlek köps inte med pengar, utan med kärlek tillbaka.

Postat av: Sara

Vad bra att nattpasset gick bra, brukar ju som ändå vara en hel del folk efter att krogarna stängt ;-)Inte så länge kvar till 100-års kalaset! =D

2009-01-28 @ 13:24:18
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback