Hemma från sthlm

Nu är jag hemma igen från Sthlm/Riga! Kom hem igår morse, men är lite lat med bloggen. Det känns fortfarande som att marken gungar, efter att ha spenderat ett antal dagar på golv som rör sig. Men det blir mindre och mindre, som tur är. Det är ett lustigt fenomen det där. I alla fall har det varit en jättekul resa!! Det har blivit rätt mycket gående på stan, och mycket dansande på båten =) Rätt intressant faktiskt att dansa på en båt, med  tanke på att båten gungar och svänger = dansgolvet gör det också.. hehe. Så det känns som det kommer lite random uppförsbackar och nedförsbackar på golvet, trots att det är helt plant! Men det var väldigt skoj att dansa ändå=)

Jag har inte så jättemycket bilder att visa, de flesta bilderna föreställer typ Linnéa som äter, haha. Men, "äta bör man annars dör man".. Eller nej förresten, "man har bara tid att ta upp kameran när man sitter still.. och äter".
Några bilder finns på
Linnéas blogg.


Fika! och mat på Max. Och fika på max. =)


I Riga


Jag hittade en fin konsertaffisch. Dom verkar ha snott våran idé!

På tåget på väge hem hade vi sovkupé. Värsta lyxen =) Egen kupé! Och jag hittade en ny lucka!

Kolla! en till S13! =D haha. Med en "break glass hammer". Och brandsläckare. Och rökförbud. Och första hjälpen kit! Och en annan liten brassensemble där inne kanske? hmm.. lol... =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback