Ny frilla och Beethoven

Jag är en person som oftast tänker ganska mycket innan jag gör något. Funderar fram och tillbaka, vad blir bäst? Förutom när det gäller en grej: nämligen att gå till frisören. När jag väl får för mig att jag ska klippa mig vill jag helst göra det direkt, så snart som möjligt! Sent i torsdags kväll när jag åkte buss hem från Piteå fick jag en jättebra ide precis hur jag skulle klippa mig! Bäst att sova på saken tänkte jag, eftersom "jättebra" idéer man får sent på kvällen ofta ter sig en aning annorlunda i dagsljus... Men även på fredag var jag helpeppad! Så efter att ha fått min idé "godkänd" av Linda (som har ett rätt bra sinne för frisyrer, kläder, inredning osv... i alla fall ibland...) bokade jag tid hos frissan och for och klippte mig. Så nu ser min frisyr ut något sånt här. Blev faktiskt helnöjd! Kort bak, men med lugg. Här kommer några ego bilder:




I helgen har vi haft konsert med Luleå orkesterförening, 75års jubileum. Vi spelade Beethovens 9:a. Det gick bra! Efter genrepet känndes det lite sisådär för min egen del, känndes som att jag mörkar alldeles för mycket och sätter alldeles för lite.. Men det gick bättre på konserten. Fredrik Burstedt är verkligen en jättebra dirigent som får orkestern att prestera på topp! Efteråt var det middag för orkestern, jättetrevligt och gott var det! Det är verkligen något man borde göra oftare tycker jag, ofta blir det ju bara att alla sticker iväg direkt efter konserten, det är mycket roligare om man hinner samlas ett tag efteråt, och en middag sitter ju då perfekt, man får chans att fira att man gjorde en bra konsert, om den nu blev det =)
Efteråt fortsatte några ut på stan, och jag fick mig en lyxig drink på invit!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Snyggt. Lite Lisbeth Salander-stuk :P Du borde färga det svart också! :D

Postat av: Elin G

haha! ja kanske det, har faktiskt inte tänkt på det men det stämmer ju =) Kanske fick någon undermedveten inspiration från henne;)

2009-04-05 @ 18:44:53
Postat av: lacan

NOOOOOOOOO!!!!! WHY? :(

2009-04-06 @ 08:57:20
URL: http://blog.lacan.se
Postat av: Sara

Skitsnyggt! Och vågat, vilket infall..!

2009-04-06 @ 10:45:20
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback