Tungur knivur?

För några dagar sedan började det droppa vatten i källaren, från taket. Det visade sig vara ett avloppsrör, mitt under köksgolvet, som hade gått sönder.. Vattenskada, yes! Så nu har vi under några dagar haft byggfolk och rörmockarfolk som har tittat, borrat, sågat, och satt nya rör. Unter tiden har vi inte kunnat hälla nåt vatten i avloppet i köket. Lite jobbigt med disken, vi har i princip fått diska i badkaret, haha. Nu är allting lagat, och ni anar inte hur skönt det är att kunna använda köket som vanligt igen! Plötsligt märker man hur mycket man egentligen uppskattar  fungerande vatten och avlopp i ett kök. Yepp.

Mitt problem nr 2 är (var) att ena dragkedjan på mitt cellofodral har slutat funka, den spårar ur hela tiden och går inte att stänga! Ingen risk att fodralet ska råka öppnas iof, men det känns ändå lite dumt att inte kunna stänga fodralet ordentligt. Alternativen var att antingen köpa ett nytt fodral eller byta dragkedja. Så idag for jag till Landelius symakeri i Kallax och lät dem titta på fodralet. Det skulle tydligen vara svårt att byta hela dragkedjan, men han klämde till den där själva grejen man drar i en aning, så den blev lite tajtare, och så började det funka igen! Så nu är cellofodralet "helt" igen, i alla fall ett tag till=)

När jag ändå var ute "i skogen" så tänkte jag gå en promenad med Manne, så han skulle få springa lös. Jag svängde in på en stugväg och gick en bit efter den. Men så hittade jag nåt läskigt! En kniv i ett träd! Bara mitt bredvid vägen sådär. Helt random! Det var lite scary... Usch, jag tittade mig noga runt omkring resten av promenaden.. tur att jag hade Manne =)


Nåväl, nu är det snart dags för NUS! Den här gången är det nya låtar, och en hel del nytt folk i orkestern. Ska bli skoj! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback