zzzzz <3

Något av det skönaste som finns är att sova. Att vakna på morgonen och kunna somna om igen om man vill, såå skönt! 
Som nu till exempel, jag har inte en massa läxor eller andra grejer jag måste göra, så jag kan gå och lägga mig i tid på kvällarna. Sen brukar jag ställa klockan på 8 eller nåt sånt (för att inte sova bort halva dagen, varje dag) och om jag är pigg går jag upp, är jag trött sover jag lite till. (för  det mesta sover jag lite till=) Att ha det så är helt underbart!! Sen kan man gå upp, äta frukost och läsa tidningen i lugn och ro. Jag njuter så mycket jag bara kan! För såhär kan man ju inte gå omkring och ha det hur länge som helst.. =P

Annars inget jobb på gång än.. har skickat ansökan till eniro och vikarieförmedlingen, borde väl ringa dit nån gång som det sägs att man ska göra, och fråga hur det går min ansökan och så.. huvva =P Så har jag ju anmält mig på adecco och manpower.. och lämnat ansökan till några blomaffärer och djuraffärer, men det känns inte så hoppfullt. Men om jag inte får nåt av jobben jag har sökt.. jag borde ju söka nåt mer! Nån som har nåt  förslag vad mer man kan söka??

Jag har dock fått göra lite "praktik" kan man säga, har följt med på mammas jobb några gånger och spelat cello och fiol på babysången. Det är rätt kul =) man får lite inblick i hur det kan vara med ett sånt jobb.

Ikväll har jag stått i garderoben på kulturens hus, jobbat för orkestern Linda är med i, så snäll är jag :P Men det var ändå rätt skoj, och så fick jag gå in gratis och kolla på Norrbottens Kammarorkester, inte helt fel =)


 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Lycka till med jobbsökandet! Det finns ju tex alla personligassistent ställen. exvis din förlängda arm.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback