Stockholm och gullig hund!

Hemma igen från Stockholm! Ids inte berätta allt i detalj, men det har i alla fall varit riktigt skoj! Linnea har lagt upp lite bilder från Sthlm i sin blogg, kolla där om ni vill.. ;) Helgen har bestått av mycket linedance, och även en del shopping. Det mest värdefulla "fyndet" jag gjorde var att jag köpte 3 väskor för 100kr på Bikbok, och en av dom kostade från början 1200kr! Vilket innebär en rabatt på ungefär 97%. Inte illa! woho, sån tur man kan ha;) Visserligen förstår jag att ingen skulle vilja betala så mycket pengar för väskan, men jag tycker den var snygg ändå=) Har också köpt 3 dataspel för 100kr (jag måste gilla det här med 3 för 100 =P) så då har jag nåt att göra om jag fortsätter vara arbetslös länge till hehe.. Jag har också köpt nya dansskor, som var jättesköna :)

Utsikt från båten där vi bodde

Och så har vi varit på musikal, My Fair Lady. Den var så himla bra!! Helen Sjöholm och Tommy Körberg är bäst!! Vi hade värsta bra platser också, dom billigaste på läktaren högst upp, men vi satt som på kanten, alldeles nära scenen, så man såg helt bra! (förutom bakre delen av scenen) Vi hade också bra utsikt över orkesterdiket, så kunde man till exempel se att vissa av musikerna satt och löste korsord när dom hade paus, haha =) Så har vi också sett en film på bio som hette "Barnhemmet". Den var så läskig och så bra! Den kan jag rekommendera!

Idag har jag varit och besiktat bilen. Det ni! Vuxet va? Fast det var ju inte så svårt..  Sen for jag förbi Djurmagazinet på storheden och lämnade jobbansökan, och så råkade jag stanna och shoppa lite på ÖB.. och sen till blomsterlandet och växtriket med jobbansökan (tyvärr verkar alla ställen jag varit till redan ha fullt med personal och inga planer på att anställa fler, men man kan ju alltid hoppas..! och nån gång borde man väl få napp.) När jag väl var i närheten gick jag också in på Skokanonen.. hehe. Där hittade jag ett par fina skor för 300kr :) Det knasigaste var att dom var strl39! Och passade perfekt. Jag som brukar ha 41, och ibland 40, men aldrig mindre. Dom måste vara väldigt stora i storlek. Det gör iaf inget för mig, för nu kan jag ju låtsas att jag har "små" fötter :D På ÖB köpte jag bl.a. garn (tänkte sticka en halsduk eller sjal) och en väggprydnad där man ska ha levande ljus, den var jättefin =) På djurmagazinet köpte jag en ny leksak till Manne, en mjukisdjur råtta som var jättegullig. Och Manne blev jätteglad! Så nu sköter han sin nya lilla vän med omsorg :)


Och han kan göra konster, se sista bilden vilken fantastisk hund, han balanserar råttan på huvudet!

Så, nu efter stockholmshelg och shopping på hemmaplan, är det nog snart dags att gå över till nåt slags saving-mode. Visserligen har jag fortfarande en del pengar kvar från sommarjobbet, men dom ska ju sparas och användas till nåt coolt.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback