Kubnörd?

Fredag idag och nu är det helg! Inte så stor skillnad för mig dock, eftersom jag i princip har "lördag hela veckan" nu för tiden =P Man kan ju fundera vad jag egentligen gör om dagarna; det undrar jag också ibland. Man känner sig inte så jätteproduktiv alla gånger, ibland tar det slut vettiga/nyttiga grejer att göra.. jobb kom till mig snart tack! Men i alla fall, jag tar det ofta rätt lugnt på morgonen, läser tidningen och så. Kollar datorn (tidstjuv). Går ut långpromenad med Manne. Övar lite cello och piano, hjälper till med middan, ser lite på tv och sen är det liksom kväll igen, och så har ännu en dag gått. Ganska skönt liv ändå. Ett tag...

Idag var jag i alla fall en sväng på stan, akademibokhandeln sålde böcker på lösvikt! (69kr/kg). Jag hittade bland annat en bok som heter "Allt du behöver veta". Där står det allt man behöver veta! Den tyckte jag kunde vara bra att ha =)
Och så har jag bejakat min nördiga sida, och köpt en rubiks kub på teknikmagasinet. haha! Lite inspirerad av att typ halva framnäs nu verkar kunna lösa rubiks kub... Så nu försöker jag lösa den med hjälp av svenska kubföreningens hemsida (ja, det finns en sån förening) där man använder sig av olika vridkombinationer vid namn Sune, Gustav, Matsson och Erik. Det ni! haha.. Hittills går det ganska dåligt, men man får nog träna lite. Det kan ju vara ett ganska kul partytrick att kunna=P

Vad händer annars då... Förra helgen var det NUS och det var kul! Vi hade skolkonserter för en massa lågstadiebarn, det var lite annorlunda (publiken var t.ex lite mer högljudd och spontan än vanligt) men det var roligt och gick bra, hoppas nu alla barn vill börja spela orkesterinstrument! Det var även instrumentprovning före och efter konserterna, jag hjälpte till med celloprovningen i stråkrummet det var lite speciellt men ganska kul hehe =)




Kommentarer
Postat av: lacan

halva framnäs? du menar jag och filip?

2008-10-25 @ 01:09:43
Postat av: Linda

Jag vill också lära mig rubiks kub!:b

Postat av: Marlene

jag köpte det på clas ohlsson och det ksotade 300 kr det var inte mkt för 8 gb tyckte jag ändå :) det med 4 kostade typ 200 fast man fick ju dubbelst så mkt för 100 kr mer så jag slog till!

2008-10-25 @ 14:14:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback