haha what, sing along?!

hahaha! Idag såg jag en annons i tidningen
"Mamma Mia, Äntligen även i sing-along version!"
Altså man ska sjunga med i filmen. På bion!? "OBS! Sing-Along-versionen visas otextad med engelskt tal samt engelska sångtexter"

Altså då blir det ju nästan som en musikal på riktigt. Ibland kan man ju tänka "haha tänk om det var sådär på riktigt, att alla bara skulle börja sjunga sådär som i filmen, vad tokigt det skulle vara" Och så ska man sitta där i bio och sjunga, alla tillsammans, det blir ju nästan som musikal på riktigt (fast det är ju iof en lite annan situation än i filmen.. men ändå!)

haha! Jag tyckte det var roligt! =D Det verkar ju helknäppt och töntigt, men vem vet det kanske skulle  vara kul? Man borde nästan gå på en sing-along Mamma Mia bara för att se hur det är liksom. Undrar om man får ställa sig upp och dansa också? Det skulle ju vara skoj i såna fall. hoho! Altså jag kan bara föreställa mig, det är inte bara Meryl Streep och hela byn i filmen som sjunger, utan även en stor bio-kör sjugner med i alla låtar, hahaha!!!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Haha Lauren Graham från Gilmore girls brukar gå på Sound of music- singalong å jag har alltid tyckt det låter skitkul. Så Mamma mia är säkert också kul. Jag vill! :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback