Sommar"lov" =/

Nu har det hänt mycket sen sist, och jag har inte uppdaterat bloggen...

Nu har jag hunnit flytta hem igen, från min egna lägenhet till ett halvt rum (delat med Frida). Jag är glad för att jag har en väldigt bra familj att komma hem till och än så länge går det bra. Men det är ändå mindre plats för mina grejer, mer folk överallt, mindre eget utrymme. I år känns det som jag har hunnit bli ännu mer van och bortskämd med att bo själv än jag varit tidigare år. Vi får se hur det går om ett tag.. =P Nu har jag ju inte heller flyttat på riktigt, har kvar lägenheten och nästan alla grejer på Framnäs till efter sommarkursen. När alla dom grejerna kommer hem är det risk att det blir kaos =P

Den sista veckan på framnäs har varit bra! Det är ju typiskt att det alltid ska bli som bäst i slutet, lagom till man slutar. I måndags hade vi friluftsdag i "Nimbys värld" på pite havsbad, ett stort lekland. Det var helt otroligt kul! Släpp in hela musiklinjen där, och alla blir som galna små barn igen, typ. Sen har det varit terminsuppspelning, som gick helt ok bra för min del. Och avslutningsfest!! Det var också riktigt skoj, i alla fall jag hade jättekul =) Annars har det varit mest olika slags "häng", folk slutar öva och umgås istället. Det var bitvis en ganska ledsam torsdag när man insåg att "imorgon är verkligen allra sista dagen för denna framnästid". Och sen på fredag var det avslutning med den blomstertid, och kramring. Man är glad och ledsen på samma gång, glad för att det har varit så himla bra, och ledsen för att det är slut. Usch usch!

Och min framtid då? Jag vet fortfarande inte vad som väntar efter sommaren, har sagt att jag ska börja fundera på det på måndag. Först utnyttja sista tiden på framnäs till max, inte sova eller grubbla bort tiden, sen ska jag landa hemma, och på måndag börjar jobbet, ogräsrensning och . Nu har jag dock kommit på att jag måste nog hinna landa på jobbet också innan jag kan börja fundera på allvar, men det blir nog bra ändå =P Och faktiskt känns det inte alls så läskigt, som det skulle kunna kännas, att inte ha nån aning om vad som ska hända. Jag gömmer mig bakom en känsla av att löser sig, och att det bara är otroligt spännande och kul att faktiskt inte alls ha något planerat..! Alla möjligheter finns. Fast jag tänker inte så mycket på det än. Just nu tänker jag typ.. ingenting.

En annan grej jag har gjort är att jag har anmält mig på sommarmattekurs. nörd? jo lite... haha. Det är en sån kurs man kan gå om man ska plugga nåt på högskolan som innehåller matte. Mest troligt ska jag ju inte det, men det känndes ändå som en kul grej, se hur mycket man minns, förhoppningsvis blir det inte så jobbigt.

Ett annat projekt för sommaren är att skaffa en kajak. Det ska bli kul kul!

Imorgon börjar sommarjobbet på kyrkogården. Det känns bra att jag har ett jobb, att jag får vara utomhus och att jag ska jobba hela sommaren och bli rik. Det känns ganska jobbigt att jobba7-16 varje vardag, och knappt ha nåt "vara hemma och slappa sommarlov". Jag längtar inte till att kliva upp kl 6 varje dag. Men det är värt pengarna och jag ska inte klaga. Jag ska i alla fall inte dela ut några tidningar i sommar och det känns ju bra =P


Kommentarer
Postat av: Elina

Vaddå börjar du imorrn. Jag börjar den 9:e.
Visst ska du jobba på kyrkogården i stan?

Postat av: Anneli

Men det låter väl kul med en mattekurs? Men jag kanske också är lite nörd :P

2008-06-02 @ 18:07:50
URL: http://anaine.blogg.se
Postat av: Linnéa

Nu har jag också sommarlov! Yey!

2008-06-04 @ 17:12:45
URL: http://linneasnyablogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback