inställd konsert =(

I fredags åkte jag till Luleå för att se Igudesman & Joo som skulle spela på kulturhuset, men det blev inställt! =( Hade verkligen sett fram emot den konserten. Det var synd. Anna sov över hos mig eftersom vi skulle spela i domkyrkan i luleå på lördag tillsammans med en kör, Vi hade trevligt i alla fall, men det var så synd att det blev inställt! Bajs. Hoppas dom kommer tillbaka och har fler konserter sen nån gång i framtiden.

I lördags spelade vi som sagt stråktrio i domkyrkan med en kör, Jag, Anna och Sofia. Det var kul! Gick väl ok, fast för min del känndes det som att jag hade kunnat göra det bättre, spelade fel på grejer jag verkligen borde ha  klarat. suck.. Men det är väl inte så mycket att göra åt såhär i efterhand, visst är det så man ska tänka. Det man kan göra är väl att fortsätta öva så man blir ännu bättre. Och det ska jag göra..!

Annars har helgen varit bra, har klippt Manne i lördagskväll och idag for jag tillbaka till Framnäs och jag och AnnaMaria har varit ute på skidtur. Det var skönt, och det är så otroligt fint ute nu! Vit fluffig snö, och alla träd är helt vita =) Här kommer några vinderbilder:


1,2. Vinterutsikt
3. Vi åkte förbi isfläckar med stora iskristaller på, snyggt! Såg ut typ som bakterieodlingar.
4,5. Visst har vi matchande pose, hehe..

Kommentarer
Postat av: lacan

ARGH! ARGH!!! damn you! no not you! argh!

Postat av: Linnéa

Å jag vill också åka skidor!

2008-01-27 @ 21:26:24
URL: http://dothatdance.blogspot.com
Postat av: Ester

Vad kan vara vackrare än snö?

2008-01-27 @ 22:05:49
URL: http://ester.paltkoma.se
Postat av: Sara

Fina bilder, såg att du lagt upp en på facebook också. Hade gärna åkt ut en skidtur i helgen jag också, men fick bli att plumsa runt höträsket istället! Åh jag har just kokat kikärtor, kan inte sluta äta, så goda nykokta!:P

2008-01-28 @ 19:30:13
URL: http://krutgumman.blogg.se
Postat av: Elin

Hahahah bakterieodlingar... haha Sant! Shit, jag är nog lite naturnörd nånstans därinne ändå :P Trodde jag hade förträngt det :D

2008-01-29 @ 14:58:22
URL: http://elinhood.blogg.se
Postat av: maria

Vilka härliga bilder :)

2008-02-08 @ 16:31:30
URL: http://marialundqvist.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback