Jul jul, strålande jul

Nu är julafton över, det har varit riktigt mysigt! Vi var och hälsade på mormor på Ingirdshem på dagen, sen spelade jag cello i domkyrkan på julbön kl 17, och sen for vi hem och åt julmiddag, delade ut julklappar, såg på tv och åt godis, "det gamla vanliga" som är så himla mysigt =) Till mig kom tomten med en hel del smått och gott, bl.a. en liten termos, sockar, ett ljus, en skrivbok, ansiktskräm, godis, ett örngott och en kavel!

Snart bär det av mot Stockholm. Vi ska dit med familjen och hälsa på Henrik, dom har "anhörigas dag" på trumkåren så får man komma dit och lyssna på dom och se hur dom har det. Ska bli skoj! Sen ska vi gå lite på mellandagsrean, om nu nånting är öppet, är ju bara en massa röda dagar nu framöver.. Men det är ju stockholm, så då är väl allt öppet, eller? Och så ska vi förhoppningsvis göra ett besök på denna underbara affär: http://www.fiolaffaren.se/
Tåget går vid halv 5 idag, och innan dess ska jag packa, duscha och äta (trots att jag fortfarande är mätt efter igår=P)

Idag är det sånt här otroligt-vackert-perfekt-jul-vinter-väder, med rimfrost i träden, -4 grader. Underbart!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh, vad härligt med snö! :) I Kumla är det inte en gnutta snö. Det är triiist


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback