Första jobbdagen

Idag var första dagen på Max. Det gick bra, så bra man nu kan förvänta sig att första dagen på ett nytt jobb ska gå =P Mycket nya grejer att komma ihåg (såklart). Men rätt intressant samtidigt att få lite inblick hur allt egentligen går till, man upplever restaurangen på ett helt annat sätt när man står i köket mot när man är där och äter. Idag har jag i alla fall till största delen stått och glott känns det som, medans alla andra springer omkring och jobbar. Men det är väl så det ska vara antar jag, det är ju väldigt lärorikt ändå =)  Jag har i alla fall fått göra några uppgifter, t.ex att göra några hamburgare, att "dressa" dom som det kallas (sätta på dressing och sallad och sånt:) det går ungefär i det tempot att när jag har satt på dressing och står och funderar vad som ska på sen, så hinner nån annan dit och dressa klart typ 5 hamburgare.. haha.

Jag föreställer mig att det är lite som att ta körkort och lära sig köra bil.. Först när man sätter sig bakom ratten är det svinsvårt bara att t.ex växla. Sen ska man dessutom svänga, bromsa, följa alla regler, ha uppsikt överallt, inte krocka.. Men till slut börjar växlingen fungera av sig själv, så går det lättare att fokusera på dom andra sakerna. Men tja.. så är det väl med rätt mycket egentligen. Jag hoppas i alla fall att min karriär på max också ska följa det mönstret.. typ =)

Just nu känns det ganska osannorlikt att jag kommer kunna göra allt så snabbt och ha så mycket i huvudet samtidigt, men jag tror också att det kommer gå bättre och bättre. I alla fall verkar det vara väldigt bra stämning och trevligt folk som jobbar där så det känns bra =)

Kommentarer
Postat av: Lacan

låter som att det går bra för dig. good luck with work


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback