Linedance och lite skum spelning

Uppdatering, yey..
Den gågna helgen har varit bra! For hem till luleå på fredag, och sen på lördag var jag på linedance på Western Farm i Boden, det var riktigt skoj! Robbie McGowan Hickie hette koreografen som var där och lärde ut danser. Oturligt nog var tyvärr min hjärna inte alls på humör att lära sig nya danser i lördags, så det gick sisådär men det var ändå kul, och så var det ju en massa öppendans också =)

Sen kom Anna och sov över hos mig från lördag till söndag, och på söndag for vi till nederluleå kyrka där vi skulle vara med och spela på gudstjänsten kl 11. Vi var där i god tid, strax innan 10, och hade tagit oss dit utan problem trots att det var ca 0 grader, blött/isigt på marken och saaben hade fortfarande sommardäck. Så om man nu ska se pessimistiskt på saken så kunde man ju vänta sig att något annat skulle gå fel, eftersom resan dit gick bra.. Och det kan man väl säga att det blev också, för det var ingen som tog sig in i kyrkan för det var något fel med låset! Det fanns tydligen också bara en ingång, alla andra dörrarna öppnades inifrån kyrkan..  Det kom även fler personer som försökte låsa upp, men det gick inte. Så vi fick gå och öva i församlingshemmet och sen var själva gudstjänsten i en annan stuga där bredvid, minns inte just vad den hette... Där var det trångt men väldigt mysigt, och vi fick packa upp i en halvmysko städskrubb med liten dörr:

Men själva spelningen gick bra, vi fick även vara med och spela på psalmerna vilket inte var planerat, men det gick bra och det var kul!

Sen for Anna tillbaka till Piteå igen och jag följde med Mamma och Pappa till Boden för att lyssna på "mässa för en sårad jord" Det blev en rätt lång dag, Pappa var ljudtekniker och skulle rigga före och efter, men det var det värt för det var hur bra som helst!! Jag hjälpte också till lite att koppla sladdar, det är en hel vetenskap i sig, men det kan faktiskt vara rätt kul att hålla på rigga och sånt =)

I morse tog jag bussen till framnäs och det har väl inte hänt så jättemycket spännande..
Imorgon har vi konsert med klassiska linjen i Öjebyns kyrka kl 19, kom gärna och lyssna!

Kommentarer
Postat av: lacan

and im not coming! so there!

2007-10-22 @ 17:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback