Glömsk gratis tårta

Eftersom jag numera är "riktig pitebo" (dvs. har adressändrat till Piteå) så har jag fått några fina erbjudanden, bl.a får jag fara och hämta en gratis fryst tårta på coop =) Jag tänkte fara och hämta den idag, men dessvärre glömde jag rabattkupongen hemma, igen! Det var andra gången jag glömde, förra gången hann jag till dollarstore innan jag kom på det, men jag handlade lite där istället då så det var en trevlig tur i alla fall. Förhoppningsvis blir det tredje gången gillt, för nu tänker jag inte glömma den nån fler gång! =P Annars kan jag också gå och hämta ut två gratis fogsvansar, tvätta bilen en gång gratis på ok (om jag hade haft en bil), och en massa fler rabatter. Trevligt Piteå =)

Idag spelade rock&poparna (+några brass & saxar) på krokodil. Det var riktigt bra!! Åh, jag blir så sugen, jag vill också! Dom var jätteduktiga. Nu skulle det vara kul att spela nåt bara för nöjes skull, typ late night jam ;) (gamla framnässtråket, var är ni?)

Jag har gått på stan en sväng idag också, känns som det var länge sen sist. Köpte ett par jättesköna byxor, två tröjor, och ett par fingervantar.

Imorgon är det invigning av studio acusticum, jag är med och spelar på waves and symphonies (eller vad den nu heter) av Jan Sandström, den är lite skum, ska bli intressant att höra hur det låter när alla är med.. Vi repade i nya konsertsalen i onsdags, den var fin! coolt att taket går att höja och sänka, fick dock aldrig se när dom gjorde det.
Lite läskigt också, eftersom jag har för mig att taket väger 200 ton, och man fick tydligen inte vara där inne medans dom höjer och sänker  det.. Man kan ju undra varför, nån anledning måste det ju finnas.. känns lagom tryggt =P

Såhär  fint var det på framnäs i förrgår:


Kommentarer
Postat av: Elina

Vilka snygga kort :O
Creepy med taket, hade varit på helspänn konstant :P

2007-10-05 @ 20:31:09
Postat av: Ester

Elin jag är också sugen på att jamma. Jag är i Lund om du har lust att komma:P Fina bilder också, jag blir nostalgisk och tänker på M8...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback