Sommarlov..

Nu har jag sommarlov! Fast jag tror inte jag har fattat det riktigt än. Det känns som jag lullar på här hemma, städar, tar det lugnt, men tänker ingenting. Det är ganska skönt iof. Det känns konstigt att jag inte ska tillbaka till c-huset och framnäs snart igen. Eller, framnäs ska jag ju tillbaka till till hösten, men då ska jag bo i fagotten. Det ska ändå bli väldigt skönt, och kul att ha helt eget! Men det blir också dyrt, tyvärr..

I fredags hade vi avslutning, det var sorgligt, med kramring och många hejdå. Snyft!

Igår var jag på övning med tidningsjobbet. Det är lite annat att dela ut på villadistrikt, men det ska nog gå bra, hoppas jag..

Ett projekt har i alla fall börjat, konsten att få ihop sakerna från två rum i ett! Jag har inte lyckats riktigt än, men en del har jag hunnit få undan i alla fall. Jag har städat garderoben =) Och cd-stället, som nu är fullt till sista plats. Sen kan jag ju avslöja att jag lämnade rätt mycket saker i förrådet på framnäs, så det är betydligt lindrigare än när jag flyttade hem förra året. Då hade jag dessutom haft sakerna 2 år i öjebyn, altså hade jag hunnit samla på mig ännu mer. Det var kaos, men det är betydligt bättre i år faktiskt =) Nu kan jag i alla fall ta mig fram i rummet utan allt för stora problem.

Idag är det jätteskönt väder! Bäst jag går ut i solen. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Ester

Sommarlov...Jag har haft mycket fullt upp sen sist, men jag har inte varit lika duktig som du på att städa...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback