Sommaren är här!

Yey! Nu är det riktigt varmt och skönt ute =) Sommar! Jag har tagit årets första dopp. Det var ganska kallt, så det blev just bara ett dopp, men ändå.

Tidningsjobbet går rätt bra. Fast idag blev det två tidningar för mycket över, inte ett bra tecken.. Det som är störande är att man har ju absolut ingen aning vart man har glömt att dela ut.. så det är liksom inte så mycket att göra åt saken=P Jag har kommit på en fördel med villadistrikt, det är lite mer varierande (vilket också kan vara en nackdel, iaf i början). Det är också ganska kul att cykla, men det kan samtidigt vara väldigt jobbigt med cykeln, speciellt i alla branta backar (det finns en anledning till att det heter BERGnäset). Och idag råkade jag köra på min häl med cykelstödet, bajs vad det gjorde ont! (och gör fortfarande lite ont ibland). Förövrigt har den där cykeln orsakat några andra blåmärken på mina ben, men det är väl sånt man får ta =P Vädret hittills har varit absolut det bästa tänkbara, så jag ska inte klaga =)
Imorgon är det förresten röd dag, så jag har ledigt! Yes :D

för den som inte redan sett så har jag satt upp en massa framnäsbilder på min pixbox
http://eling.pixbox.se

ps. du komme väl också ihåg att klicka här http://www.ettklickforskogen.se

Kommentarer
Postat av: Ester

Hallå! Man kan väl inte bada än?? Ha ha. Vi hade i alla fall 29 grader här igår.

Postat av: Elin

Såklart man kan bada :) eller bada och bada, snarare doppa sig. Till och med jag har börjat bli badkruka på senare år..! Oj 29 grader! Vet inte ens om vi hade så varmt? men det var nog nära :)

2007-06-06 @ 18:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback