Jullov!

Nu är det jullov!

I måndags hade vi terminsuppspelning, det gick rätt ok bra. Sen var det tg-avslutning hemma hos Stig och Lena det var trevligt. På tisdag spelade vi med kammarorkestern på musikhögskolans julkonsert i studio acusticum, det gick faktiskt riktigt bra så det var kul! =) Sen på onsdag hade vi en kort avslutning och spelade två låtar med balkanorkestern, och sen var det jullov!

Det blev inte mycket till sovmorgon idag hursomhelst, har varit och spelat på gammal svensk julkantat som spelas varje jul på gymnasieskolan i luleå, och vi skulle samlas kl 8.. Nåväl det gick bra iaf, har ju varit med och spelat den några gånger nu så man vet liksom när man ska komma in efter pauser och så, rätt skönt.

En grej som är lite "läskigt" med att vara hemma på lov, är att man plötsligt inte vet vad man ska göra, för man har liksom inga rutiner. Det blir lätt att jag bara går omkring och gör ingenting, fast det kan ju vara skönt att göra det ibland också. Det man har som rutin är ju egentligen inte så jobbigt, just för att det är en rutin, det måste liksom göras och så gör man det. T.ex öva cello här hemma brukar aldrig gå något vidare, dels för att det finns mer andra saker att roa sig med här än i övningsrummen på skolan, men också för att här har jag inte övningen som någon rutin, inte på samma sätt som på framnäs iaf. Så då blir det mycket jobbigare att öva här hemma.. Men, nu är det ju jullov och då är väl meningen att man ska ta ledigt från det man gör annars, och det man huvudsakligen gör under terminerna är ju att öva..

Kommentarer
Postat av: ester

Så skönt det låter med jullov. Och jag förstår inte varför du inte kan kommentera min blogg. Det beror nog på att du har PC. PuckoComputer.

Postat av: Elin

haha! pucko computer =D ja så kanske det är.. =P

2007-12-22 @ 15:05:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback