Nästan som "gamla" tider

Nu har första veckan på framnäs passerat. Det har varit trevligt! Samma gamla framnäs, men samtidigt nytt. En massa gammalt folk som saknas ju!  Men man kan ändå på ett sätt se det som en mjukstart eftersom slutet av veckan känndes, i alla fall nästan, som gamla tider =) Anna R och Ester kom på besök, och på fredag även Ylva, och så var hela gamla framnässtråket återförenat! Yey! Vi övade på fredag em och kväll, och igår lördag hade vi en bröllops-mingel-spelning utanför Råneå. Det var riktigt kul att spela tillsammans igen! Och så tjänade man en liten slant, inte fel det heller. Jag hoppas det kommer nåt fler tillfälle för "framnäs fantastiska fyra" att återförenas nån gång i framtiden.

Idag har vi spelat med familjen på en gudstjänst på sundet, känns som lite "familjen von trapp"-varning, men det var väl rätt kul ändå. Vi fick många positiva reaktioner efteråt och det är ju alltid kul!

Idag känns det verkligen som höst ute. kallt är det! brrr... Jag ska nog ta fram vinterjackan. (Linnéa har fortfarande min höstjacka som jag glömde i hennes väska =P) Och nu är det helt mörkt på kvällarna också, så det är perfekt att tända levande ljus. Det är så mysigt, jag gillar levande ljus! Det blir ljust, och varmt, och så är dom roliga att leka med, lite för roliga för sitt eget bästa... Mer stearin åt folket! (eller nåt :P)

Kommentarer
Postat av: Ester

Jag är för en till återförening!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback